Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Αυτούς θέλει να φέρει ο Άρτζι στους Πράσινους
| 2019-07-06 14:31:00

Ψάχνει αντι-Λοτζέσκι - Θέλει "φονιά" ο Πεδουλάκης - Κούριτς ή Ρολ - Με αυτούς κλείνει τους ψηλούς

του Pick n' Scroll
Ψάχνει αντι-Λοτζέσκι - Θέλει "φονιά" ο Πεδουλάκης - Κούριτς ή Ρολ - Με αυτούς κλείνει τους ψηλούς

Ακυρώνει τον "εκλεκτό" του Πιτίνο, λύνει το πρόβλημα του σουτ.

Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Μπράντον Πολ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν από την πλευρά τους να γνωστοποιηθεί η μεταγραφή του Γιάνις Στρέλνιεκς. Καθώς να μάθουν και τι θα γίνει με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ανάμεσα σε ΟΑΚΑ και Μιλγουόκι.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι εξερευνούν την αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση του Ματ Λοτζέσκι. Εναν παίκτη, δηλαδή, που να σουτάρει πάρα πολύ καλά την μπάλα. Αν έμενε ο Ρικ Πιτίνο, πιθανότατα τη θέση αυτή θα την έπαιρνε ο Φλέτσερ Μαγκί, που αποφοίτησε από το Γούφορντ.



Ο Αργύρης Πεδουλάκης, όμως, θέλει να πάει με μία πιο σίγουρη λύση. Με έναν παίκτη, που να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως τον Κάιλ Κούριτς, που μπορεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα ή τον Ματ Τζάνινγκ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια.

Ή ακόμη και τον Μάικλ Ρολ, που είχε ακουστεί και παλιότερα, όταν ήταν ακόμη ο Πιτίνο στο τιμόνι της ομάδας. Ο Ρολ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι. Αν αποκτηθεί ο Στρέλνιεκς και προστεθεί δίπλα του ένας από τους προαναφερθέντες, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει λύσει ένα από τα σημαντικότερά του προβλήματα, που ήταν το σουτ.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα υπάρχουν ουσιώδεις μεταγραφικές εξελίξεις για το "τριφύλλι", που μένει να κλείσει και τη φροντ-λάιν του με τους Μπεντίλ και Βουγιούκα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι να μπουν δίπλα σε Ουάιλι, Παπαγιάννη, Τόμας και Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ξεχάσουν όλοι τον Αραμπί! Παιχταρά από Αγγλία φέρνει ο Μαρινάκης - Η επόμενη μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags