Facebook Pixel Παναθηναϊκός: To επόμενο "μπαμ" μετά τον Φριντέτ - Top Έλληνας
| 2019-07-10 15:10:00

To επόμενο "μπαμ" μετά τον Φριντέτ - Φέρνει κι άλλον σουτέρ ο Γιαννακόπουλος - Top Έλληνας άσος!

του Pick n' Scroll
To επόμενο "μπαμ" μετά τον Φριντέτ - Φέρνει κι άλλον σουτέρ ο Γιαννακόπουλος - Top Έλληνας άσος!

Χαμός στον ΠΑΟ. Έρχεται και αντι-Λοτζέσκι. Διαβάστε όλη τη λίστα.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει τη βόμβα Τζίμερ Φριντέτ, τελειώνει την υπόθεση του Μπεν Μπεντίλ από το Περιστέρι και πλέον θα του μένει μία κομβική θέση για να κλείσει το ρόστερ του. Αυτή του παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι.

Οι νταμπλούχοι έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητά τους και είναι απλό το γιατί. Ο Ράις είναι καλύτερος από τον Λεκαβίτσιους, ο Φριντέτ είναι σε θέση να κάνει μεγαλύτερη διαφορά από Κιλπάτρικ και Λάνγκφορντ, ενώ στους ψηλούς είναι απίθανο Ουάιλι και Μπεντίλ να παίξουν χειρότερα σε σχέση με τους Λάσμε, Πέιν και Γκιστ. 

Στο παρκέ φαίνονται όλα, είναι γνωστό αυτό, αλλά στα χαρτιά οι πρωταθλητές έχουν ανεβάσει σημαντικά την ποιότητά τους. Και ο Γιαννακόπουλος με τις κινήσεις του ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον οποίο ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με δυσπιστία.



Ο Πεδουλάκης θέλει ακόμη, λοιπόν, έναν πολύ καλό σουτέρ, ώστε να κοιμάται ακόμη πιο ήρεμος. Ο Μάικλ Ρολ πάει στην Αρμάνι και έτσι οι πολύ καλές λύσεις, που απομένουν, είναι ο Ματ Τζάνινγκ και ο Κάιλ Κούριτς, αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Επειδή, όμως, τα χρήματα, που έχουν δοθεί ήδη είναι πάρα πολλά, ίσως οι "πράσινοι" πάνε σε μία πιο φτηνή λύση σουτέρ, όπως του Τζον Ντίμπλερ, που έπαιζε στην Νταρουσάφακα και πιο παλιά στον Πανιώνιο ή του Γιάκα Μπλάζιτς, που έφυγε από την Μπαρτσελόνα.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και ο Τόνι Κρόκερ, που έπαιζε στη Χίμκι, ενώ πάντα ακούγεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιαννούλη Λαρεντζάκη από την ΑΕΚ. Σίγουρα, πάντως, οι νταμπλούχοι θα πάρουν έναν ακόμη Έλληνα παίκτη στην περιφέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Ο Καλάθης "έκοψε" τη μεταγραφή του Φριντέτ στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags