Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η υπόθεση γύρω από τον Μιλουτίνοφ δείχνει να ξεκαθαρίζει - Έντονες πιέσεις και για Βαγγέλη Μάντζαρη
| 2019-07-15 09:38:00

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Ολυμπιακό - Πιέσεις για Μάντζαρη και Μιλουτίνοφ - Αυτοί έρχονται;

Sportdog Team
Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Ολυμπιακό - Πιέσεις για Μάντζαρη και Μιλουτίνοφ - Αυτοί έρχονται;

Όλες οι εκδοχές που εξετάζουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Η υπόθεση γύρω από τον Μιλουτίνοφ δείχνει να ξεκαθαρίζει, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν όλα τα οφειλόμενα στον Σέρβο.

Έτσι σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να επανέλθει με πρόταση μεγαλύτερη των 2 εκατ. ευρώ τότε ο 24χρονος σέντερ θα πωληθεί στην ομάδα του στρατού και οι Πειραιώτες θα βάλουν μπροστά το σχέδιο επιστροφής του Οθέλο Χάντερ.

Από την άλλη μεριά έντονες πιέσεις υπάρχουν και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη από την Ούνιξ Καζάν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες θα αποφέρουν στα ταμεία του Ολυμπιακού περίπου το ποσό των 850.000 ευρώ.

Έτσι οι Πειραιώτες θα έχουν ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα άμεση προτεραιότητα αποτελεί η έλευση ενός τοπ επιπέδου γκαρντ, με το όνομα του Ντάριους Άνταμς να παίζει αρκετά ψηλά στο Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags