Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρελάνς των Αγγελόπουλων - Φέρνουν τον... Τζόρνταν
| 2019-07-15 15:23:00

Ρελάνς Αγγελόπουλων - Φέρνουν τον... Τζόρνταν στον Ολυμπιακό - "Καψούρα" Μπλατ, είναι αντι-Γκος

του Pick n' Scroll
Ρελάνς Αγγελόπουλων - Φέρνουν τον... Τζόρνταν στον Ολυμπιακό - "Καψούρα" Μπλατ, είναι αντι-Γκος

Τα δίνουν όλα για βαρβάτο γκαρντ. Αποκάλυψη sportdog!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι σε περιπέτειες σχετικά με το χτίσιμο του ρόστερ του. Έφυγε ο Ουίλιαμς-Γκος για το ΝΒΑ και τους Τζαζ, αν και δεν ήταν αναμενόμενο, ενώ το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν είναι ξεκάθαρο.

Όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά αν η ΤΣΣΚΑ επανέλθει με μία πιο δυνατή πρόταση, τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πάντως, έχει ρίξει το βάρος του στην ανεύρεση του παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Το έργο του είναι πιο εύκολο πλέον, καθώς θα υπάρχει και το 1 εκατ. ευρώ από την μετακόμιση του Ουίλιαμς-Γκος στην ομάδα του ΝΒΑ.

Τα πολύ πολύ μεγάλα ονόματα δεν υπάρχουν πλέον, αφού Σλούκας, Ουοναμέικερ και Τεόντοσιτς έβαλαν την υπογραφή τους σε άλλες ομάδες. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι περιμένει το ΝΒΑ, ενώ τον περιμένει και η ΤΣΣΚΑ.

Ο Ντάριους Ανταμς είναι μία λύση, που εξετάζει σοβαρά ο Μπλατ, ο οποίος έχει αρχίσει και ρίχνει πιο έντονα το βλέμμα του στην αγορά του ΝΒΑ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δούλευε εκεί, ήταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, και ξέρει τους παίκτες απ' έξω κι ανακατωτά.



Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρο. Τον ήθελε και μέσα στον χειμώνα, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ δεν μπορούσε να φύγει από τους Τορόντο Ράπτορς.

Τώρα, όμως, ίσως και να μπορεί να φύγει από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ο Μπλατ έχει πολύ καλές πληροφορίες για τον Λόιντ, καθώς μάλιστα ο εκλεκτός του έπαιζε στο Ισραήλ πριν πάει στο ΝΒΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αμερικανοισραηλινός γαρ, έχει κάνει... σκονάκι για τον Λόιντ, που πέρυσι πάντως έπαιξε περισσότερο στην G-League, παρά στους Ράπτορς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παράνοια ο Γιαννακόπουλος - Θα του ρίξουν... ξύλο - Βόμβα δίπλα στον Καλάθη - Παγκόσμιος πόλεμος αν...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags