Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει τον Τζεράιαν Γκραντ ο Μπλατ
| 2019-07-16 15:00:00

Έκπληξη με Μπάλντγουιν - Πάει για 7 ξένους - Θέλει... βαρύ όνομα από NBA - 60 ματς, 4.2 πόντοι

του Pick n' Scroll
Έκπληξη με Μπάλντγουιν - Πάει για 7 ξένους - Θέλει... βαρύ όνομα από NBA - 60 ματς, 4.2 πόντοι

Νέα ψαγμένη μεταγραφή από Μπλατ. Αποκάλυψη sportdog!

Ο Ολυμπιακός εξέπληξε με την απόκτηση του Ουέιντ Μπάλντγουιν, καθώς το όνομα του Αμερικάνου δεν είχε ακουστεί καθόλου τον προηγούμενο καιρό.

Είναι, όμως, ένας παίκτης με αξιόλογα προσόντα. Δεν κατάφερε να το δείξει στο ΝΒΑ, ελπίζει μέσω του Ολυμπιακού και της Ευρωλίγκας να πιστοποιήσει την αξία του και να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που είναι ο μεγάλος του στόχος.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τους έπιασε όλους στον ύπνο με αυτή την κίνηση και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον άλλον γκαρντ που πρόκειται να πάρει.

Κατ' αρχάς πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα πάνε με 7 ξένους την επόμενη σεζόν. Ήδη έχουν πάρει Μπάλντγουιν, Πάντερ, Πολ, Ρούμπιτ, ενώ υπάρχει και ο Μιλουτίνοφ. Από κει και πέρα, θα αποκτηθεί ένας ακόμη γκαρντ και ένας ακόμη ψηλός. Σύνολο 7. 



Για το όνομα του γκαρντ, ακούγεται ο Τζεράιαν Γκραντ, που είχε γεμάτες χρονιές στο ΝΒΑ με τους Μπουλς, τους Μάτζικ και τους Νικς. Πρόκειται για τον γιο του παλιού παίκτη του ΝΒΑ, Χάρβεϊ Γκραντ, και ανιψιό του πολύ μεγαλύτερου ονόματος, που ήταν ο Χόρας Γκραντ. Ο Χόρας Γκραντ υπήρξε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στα χρυσά χρόνια των Σικάγο Μπουλς.

Ο Τζεράιαν Γκραντ έπαιξε σε 60 ματς πέρυσι με τους Ορλάντο Μάτζικ, έχοντας 4.2 πόντους ως μέσο όρο. Ήταν συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τον Κεμ Μπιρτς, παλιό παίκτη του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Μπλατ έχει στο μπλοκάκι του το όνομα του Τζόρνταν Λόιντ, που είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, αλλά και του Μπράντον Γκούντγουϊν, που πέρυσι έπαιξε σε 16 αγώνες με τους Ντένβερ Νάγγετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στον Ολυμπιακό για Μάντζαρη - Tρελή "κόντρα" Αγγελόπουλων-Μπλατ - Θα το δούμε κι αυτό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags