Facebook Pixel Basket League - Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ - Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ - Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2019-07-16 18:17:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ - Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ - Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ - Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ - Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό

Το απίστευτο μπάχαλο συνεχίζεται.

Basket League - Ολυμπιακός: Ακόμα ένα διοικητικό συμβούλιο θα γίνει στον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη 18 Ιουλίου, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αυτή την ώρα ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συμμετοχή του Λαυρίου παραμένει στον... αέρα, καθώς παρά το γεγονός πως οι ομάδες αποφάσισαν να κρατήσουν τους "κυανοκίτρινους" στην κατηγορία, εν τούτοις η ΕΟΚ δεν αναγνωρίζει το γεγονός.

Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε έστειλε σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ την Τρίτη το πρωί, για να ακολουθήσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος στην Α2, που έχει αλλάξει ήδη δύο φορές τις τελευταίες ώρες. Αρχικά η ΕΟΚ έφερε στη δημοσιότητα την προκήρυξη των ομάδων της Α2, στην οποία συμπεριλαμβανόταν κανονικά ο Ολυμπιακός, ωστόσο λίγο αργότερα τροποποίησε την προκήρυξη της και στις θέσεις τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Κολοσσού, επανήλθαν τα γράμματα Χ και Ψ!

 

Μετά λοιπόν το... μπάχαλο, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (18/7), με την ελπίδα πως το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και θα προκύψει βεβαιότητα για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στην Basket League και το κατά πόσο το Λαύριο θα συμμετέχει κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα, ενώ για τον Ολυμπιακό παρότι νομικά δεν μπορεί να αποφύγει την Α2, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν νέα δημοσιεύματα πως θα βρεθεί τρόπος για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags