Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει... Αντετοκούνμπο, πόθος από την ΑΕΚ - Ιδανικός ο Τουπάν
| 2019-07-17 15:17:00

Αυτόν ανακοινώνει μετά τον Μπεντίλ - Θέλει... Αντετοκούνμπο, πόθος από την ΑΕΚ - Ιδανικός ο Τουπάν!

του Pick n' Scroll
Αυτόν ανακοινώνει μετά τον Μπεντίλ - Θέλει... Αντετοκούνμπο, πόθος από την ΑΕΚ - Ιδανικός ο Τουπάν!

Σαρωτικός Πεδουλάκης. Φήμες για Καράμπελα, δίνει Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός φτάνει προς το τέλος σχετικά με το ρόστερ που θα έχει την επόμενη χρονιά. Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεν Μπεντίλ, σειρά παίρνει ο Ρίον Μπράουν. Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα έχει συμφωνήσει με τους νταμπλούχους και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν κλείνει, όμως, έτσι το ρόστερ του "τριφυλλιού". Θα αποκτηθεί και ένας ακόμη ξένος γκαρντ. Θα πάνε, δηλαδή, οι "πράσινοι" με επτά ξένους παίκτες τη νέα χρονιά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεψαχνίζει την αγορά, ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Από αυτόν τον παίκτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει πάνω από όλα να παίζει πολύ καλή άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι έχει παίκτες να του κάνουν τη δουλειά. Στην άμυνα, όμως, και όσον αφορά στην περιφέρεια μόνο ο Καλάθης με τον Παπαπέτρου είναι εξπέρ του είδους. 



Ο Έλληνας τεχνικός θέλει έναν... Θανάση Αντετοκούνμπο, έναν παίκτη που να κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων. Ίσως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης να ήταν ο καταλληλότερος γι' αυτή τη θέση, αλλά το buy out του από την ΑΕΚ είναι μεγάλο. 

Ξέρετε ποιος θα έκανε στον "Άρτζι" γι' αυτή τη θέση; Ο Αξέλ Τουπάν, που έπαιξε πέρυσι στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι πανάκριβος για τα λεφτά που έχουν περισσέψει στον Παναθηναϊκό.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η φημολογία ότι ο Πεδουλάκης θέλει από φέτος και τον Ζώη Καράμπελα δίπλα του. Ο Περιστεριώτης τεχνικός ανέδειξε τον μικρό στο Περιστέρι και οι φήμες λένε ότι θέλει να τον έχει και στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να πηγαίνει δανεικός.

Αν οι φήμες θα αποδειχθούν αληθινές, θα φανεί τις επόμενες μέρες, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Εξάστερου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει αυτό που έγινε με τον Σπανούλη - Αδιανόητο σε πόσα λεπτά υπέγραψε - Παγκόσμιο ρεκόρ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags