Facebook Pixel "Παίζει" και του Λόιντ για τα γκαρντ στον Παναθηναϊκό
| 2019-07-20 16:00:00

Νέο «μπαμ» από ΝΒΑ ο ΠΑΟ, τον ήθελε στο Λιμάνι ο Μπλατ - Ραντεβού με Έλληνα άσο για τις υπογραφές

του Pick n' Scroll
Νέο «μπαμ» από ΝΒΑ ο ΠΑΟ, τον ήθελε στο Λιμάνι ο Μπλατ - Ραντεβού με Έλληνα άσο για τις υπογραφές

Τι ζήτησε ο Πεδουλάκης και πως… απογειώνει το Τριφύλλι.

 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται λίγο μακριά από την ολοκλήρωση του ρόστερ του και σύντομα θα υπάρξουν κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέσα λοιπόν στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού με τον Ιαν Βουγιούκα για την παραμονή του, ενώ σχετικά με την απόκτηση περιφερειακού, τα δεδομένα αν αποκτηθεί Έλληνας, τα έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες. «Παίζουν», δηλαδή, τα ονόματα του Φλιώνη και του Αθηναίου

Υπάρχει, όμως, σοβαρό ενδεχόμενο να πάει σε έβδομο ξένο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Με 34 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα και χωρίς αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός θα παίζει πλέον στην Α2, είναι φυσιολογικό να ρίχνεται ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.



Έτσι ο «Αρτζι» και οι συνεργάτες του αλωνίζουν την αγορά μήπως και μπορούν να βρουν την ιδανική λύση. Το βάρος τους έχει πέσει στις ΗΠΑ, στο ΝΒΑ και στο θυγατρικό πρωτάθλημα αυτού. Ο Τζόρνταν Λόιντ, που πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα με τους Ράπτορς, είναι μια περίπτωση, που φημολογείται ότι απασχολεί τους «πράσινους». Ο Λόιντ αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού τον χειμώνα, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε εξαιρετική άποψη για αυτόν ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε.



Είναι ένας παίκτης, που κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και μπορεί να παίξει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις. Έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, που θέλει ο Πεδουλάκης, αφού έχει αγωνιστεί στο Ισραήλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει και 2-3 άλλες περιπτώσεις, ψάχνοντας, όμως, συνεχώς για το καλύτερο δυνατό.

Αν πάρει και έναν τέτοιον παίκτη το «τριφύλλι», θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο και εξ' αρχής σίγουρα θα έχει καλύτερο ρόστερ από πέρυσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφάρα δια χειρός Μπλατ στον Ολυμπιακό - Έτσι έπεισε τον παικταρά - Χαμόγελα Αγγελόπουλων

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags