Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:
| 2019-07-22 16:00:00

Αυτός είναι η απάντηση του Ολυμπιακού στον Τζόνσον - Γκαρντ με 500.000 ευρώ - Απόφαση Μπλατ!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι η απάντηση του Ολυμπιακού στον Τζόνσον - Γκαρντ με 500.000 ευρώ - Απόφαση Μπλατ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Τριφύλλι έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει. Στην αρχή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τρέλανε όλο τον κόσμο με την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ. Πριν από λίγο έδωσε συνέχεια με ένα μεγαλύτερο όνομα, όπως είναι ο Ουέσλι Τζόνσον.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει δύο ακόμη κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ του. Για την θέση του πάουερ-φόργουορντ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι το φαβορί. Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα.

Για τον γκαρντ, που θα πλαισιώσει τον Μπάλντγουιν και τον Κόνιαρη, ο Ντέιβιντ Μπλατ το ψάχνει πάρα πολύ. Αν δεν μας εκπλήξει ο Ολυμπιακός, θα πάει σε έναν όχι ακριβό παίκτη. Σε γκαρντ, δηλαδή, που θα στοιχίζει κοντά στις 500.000 δολλάρια.

Υπάρχουν αρκετά ονόματα στην ατζέντα του Μπλατ. Αλλά ο πρώην προπονητής του ΝΒΑ δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Ο Κέρτις Τζέρελς, που έφυγε από το Μιλάνο, είναι μία από τις λύσεις, που σκέφτεται σοβαρά. Οπως και οι Ουάιτχεντ και Λόιντ, που έχουν θητεία και στην Ευρώπη.

Αλλά και ο Τόνι Ντάγκλας δεν έχει βγει από την σκέψη του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τη χρονιά, που τελείωσε, με την Νταρουσάφακα. Είχε ακουστεί το όνομά του στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς, όμως, συνέχεια. Ο Ντάγκλας παραμένει χωρίς ομάδα και δεν αποκλείεται στο τέλος ο Μπλατ να του δώσει συμβόλαιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε... σκούπα ο Μπλατ – Αυτούς έδιωξε από τον Ολυμπιακό – Πολλοί Έλληνες – Όχι μόνο παίκτες!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags