Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέο "μπαμ" από Ιτούδη με Έλληνα άσο στην ΤΣΣΚΑ μετά τον Κουφό – Έρχεται Ελλάδα ο Μήτρου Λονγκ;
| 2019-07-23 17:17:00

Νέο "μπαμ" από Ιτούδη με Έλληνα άσο στην ΤΣΣΚΑ μετά τον Κουφό – Έρχεται Ελλάδα ο Μήτρου-Λονγκ;

του Pick n' Scroll
Νέο "μπαμ" από Ιτούδη με Έλληνα άσο στην ΤΣΣΚΑ μετά τον Κουφό – Έρχεται Ελλάδα ο Μήτρου-Λονγκ;

Δεν βρίσκουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ και ετοιμάζονται για Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν είναι πολλοί πλέον οι ποιοτικοί ελεύθεροι Ελληνες παίκτες. Ο Κουφός υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ, ο Μπουρούσης θα συνεχίσει στην Γκραν Κανάρια, ο Ζήσης πήγε στην Μπανταλόνα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήγε να βρει τον αδερφό του Γιάννη στους Μπακς.

Ετσι στην σχετική λίστα των free agents φιγουράρουν τα ονόματα του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Ναζρ Μήτρου Λονγκ. Δύο ομογενών γκαρντ, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει αυτό, που θέλουν στο ΝΒΑ.

Και κυρίως ο Ντόρσεϊ δείχνει να μην μπορεί να αποσπάσει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έστω και αν στο τέλος της σεζόν, που έφυγε, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τους Γκρίζλις. Το όνομά του είχε ακουστεί πριν από καιρό για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Ούτε τώρα μπορεί να γίνει κάτι, αφού οι Πειραιώτες ψάχνουν πλέι-μέικερ και ο Ελληνοαμερικάνος είναι «2άρι».



Πάντως για τον Ντόρσεϊ έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας με την φημολογία να βάζει μέσα την ΤΣΣΚΑ και κυρίως την Μπασκόνια.

Σχετικά με τον Ναζρ Μήτρου Λονγκ το παλεύει μέχρι τέλους για να μπορέσει να είναι και του χρόνου στο ΝΒΑ. Το όνομά του έπαιξε και για Παναθηναϊκό και για Ολυμπιακό, αλλά οι δύο ομάδες δεν έχουν χώρο πλέον.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αν δεν γίνει αυτό, θα έρθει στην Ευρώπη, αλλά δύσκολα στην Ελλάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μένει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ - Άσχημα τα νέα για Ολυμπιακό - Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags