Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: Φεύγει από την Αρμάνι Μιλάνο
| 2019-07-24 15:30:00

"Σεισμός" με Μάικ Τζέιμς! Τον διώχνει ο Μεσίνα - Στο κόλπο και ο Ιτούδης - "Παίζει" για Ελλάδα;

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" με Μάικ Τζέιμς! Τον διώχνει ο Μεσίνα - Στο κόλπο και ο Ιτούδης - "Παίζει" για Ελλάδα;

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ξανά στο προσκήνιο.

Μάικ Τζέιμς: Οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται σε τρελό ρυθμό με την Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα να προσπαθεί να πάρει τον Σέλβιν Μακ από το ΝΒΑ. Τον πάρει, δεν τον πάρει, το σίγουρο είναι ότι ο Μεσίνα δεν υπολογίζει τονΤζέιμς. Δεν υπολογίζει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, γιατί δεν ταιριάζει σε αυτό, που θέλει να παίξει.

Ετσι, είτε θα πάρει τον Μακ, είτε κάποιον άλλον παίκτη από το ΝΒΑ. Ο Τζέιμς το θέμα είναι τι θα κάνει, έχοντας έναν χρόνο εγγυημένο ακόμη με τους Ιταλούς. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να τον διώξουν, αν δεν τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Το πρόβλημα για την Αρμάνι είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ομάδα να μπορεί να πάρει τον Τζέιμς. Τουλάχιστον στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ ψάχνει ακόμη πλέι-μέικερ, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έπαιρνε ποτέ τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η βασική διέξοδος για τον Τζέιμς θα μπορούσε να είναι η Κίνα. Υπάρχει και το ΝΒΑ, αλλά εκεί οι πιθανότητες επιστροφής δεν είναι πολλές για τον 29χρονο Αμερικάνο.

Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο ο Μάικ Τζέιμς να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του και να μην παίζει. Οπως έγινε πέρυσι με τον Ντέρικ Μπράουν στην Εφές. Σε αυτή την περίπτωση ο Τζέιμς θα πάρει κανονικά τα χρήματά του, αλλά την επόμενη χρονιά η αξία του στην αγορά θα έχει πέσει πολύ. Δεν μπορεί κάποια ομάδα να πληρώσει πολύ ακριβά έναν παίκτη, που δεν θα έχει αγωνιστεί καθόλου έναν χρόνο, όσο καλός κι αν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου - Τον... χρύσωσε για να έρθει στον ΠΑΟ - Απίστευτα χρήματα αν πάει και F4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags