Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δηλώσεις στο sportdog του Βασίλη Φραγκιά
| 2019-07-29 13:10:00

Ατάκα-φωτιά για την ηλικία του Σπανούλη: "Δεν έχει άλλον ο Μπλατ" - "Μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ"

του Γιώργου Κτενά
Ατάκα-φωτιά για την ηλικία του Σπανούλη: "Δεν έχει άλλον ο Μπλατ" - "Μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ"

Ο Βασίλης Φραγκιάς αναλύει στο sportdog!
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αθλητική ομάδα με την οποία μπορεί να παίξει όποιο σχήμα θέλει έχει φτιάξει ο Πεδουλάκης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει, αλλά και στο γεγονός ότι μόνο ο Σπανούλης μπορεί να παίξει πικ εν ρολ από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τέλος, μίλησε για την παρουσία των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και τον ρεαλιστικό στόχο που είναι πια η συμμετοχή στην 8άδα...

"Φτιάχνει αθλητική ομάδα ο Πεδουλάκης - Να δοθεί χρόνος στον Μπλατ"

"Στον βαθμό που δεν έχουμε δει τις ομάδες στο παρκέ ακόμα, θεωρώ ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Να δούμε τι σκέφτονται οι προπονητές, πώς θέλουν να παίξουν. Κάποια ελάχιστα μπορούμε να σχολιάσουμε τώρα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Β. Φραγκιά στο sportdog.

Ποια είναι η άποψή σας για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού;

"Θεωρώ ότι ο Αργύρης πήγε να φτιάξει αθλητική ομάδα, για να παίζει όποιο σχήμα θέλει. Δεν θα πάρει άλλον σέντερ, αφού έμεινε ο Βουγιούκας, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει φτιάξει ομάδα που μπορεί να παίξει με πολλά σχήματα. Πήρε και δύο ονόματα που είναι μεγάλα για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θέλει να παίξει πρώτα".

Ο Ολυμπιακός;

"Όπως είδα τις μεταγραφές του είναι μεγάλο ερωτηματικό. Θέλω πολύ να δω τι έχει στο μυαλό του ο Μπλατ. Πιστεύω ότι θα στηριχτεί ξανά στον Σπανούλη, δεδομένου ότι είναι ηγέτης, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί με το να είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος. Γιατί για το μπάσκετ που προσπαθεί να παίξει ο Μπλατ, δεν έχει άλλον παίκτη για το πικ εν ρολ πλην του Σπανούλη. Για αυτό και περιμένω να τρέξει πιο πολύ, να πάει σε ανοιχτό γήπεδο, να πιέσει πιο πολύ. Ο Μπλατ είναι πολύ καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα πρέπει να του δοθεί χρόνος για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα".

Τι πιστεύετε για την παρουσία τους στην Ευρωλίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Με τα ρόστερ που έχουν οι Φενέρ, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Εφές, θα είναι θαύμα αν κάποια ελληνική ομάδα πλησιάσει στο Final 4. Αντικειμενικά πρώτος στόχος για τις ομάδες από την Ελλάδα είναι να βρεθούν στην 8άδα και έπειτα να κοιτάξουν αν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια δεν παίζουν μόνο τα μπάτζετ μπάσκετ, κι αυτό το απέδειξε η Ζαλγκίρις. Αλλά ρεαλιστικά υπάρχουν σύλλογοι που έχουν ξοδέψει πακτωλό χρημάτων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια - Τρελά λεφτά Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Τα εκατομμύρια... ζαλίζουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags