Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο: Θα τον κοιτάξει ξανά ο Παναθηναϊκός, τον απέρριψε ο Ολυμπιακός
| 2019-08-05 15:55:00

Γι’ αυτό έριξε τη "βόμβα" ο Πιτίνο - Χαμός στην Ευρωλίγκα, εκεί πάει - Τον "έφτυσαν" οι Αγγελόπουλοι

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό έριξε τη "βόμβα" ο Πιτίνο - Χαμός στην Ευρωλίγκα, εκεί πάει - Τον "έφτυσαν" οι Αγγελόπουλοι

Ντελίριο για τον Αμερικανό. Ποιοι "ψήνονται", τι έγινε με Ολυμπιακό.

Ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε ακόμη περισσότερο τον λόγο που δεν συνέχισε στον Παναθηναϊκό στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο sdna.gr. 

Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στους πάγκους την άνοιξη του 2020. Πού θα γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι ο πολύπειρος προπονητής θέλει και θα γυρίσει στους πάγκους, αφού το μπάσκετ είναι η ζωή του. Έχει, όμως, οικογενειακό πρόβλημα και γι' αυτό το λόγο αυτό τον καιρό θέλει να τον περάσει με την οικογένειά του.

Η επιστροφή του την άνοιξη κάλλιστα μπορεί να γίνει στην Ευρώπη. Τον Πιτίνο τον γνωρίζει όλος ο κόσμος. Πάντα, όμως, η Ευρώπη στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον διστάζει να πάρει Αμερικάνο προπονητή.

Ο Πιτίνο, όμως, ήρθε, πέτυχε στον Παναθηναϊκό, άρα άνοιξε για τα καλά την πόρτα της "Γηραιάς Ηπείρου". Άρα όταν επιστρέψει, μπορεί να τον δούμε οπουδήποτε. Από τον Παναθηναϊκό μέχρι τη Μακάμπι και την Μπασκόνια. Δεν αναφέρουμε ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι, Φενέρ και Ρεάλ, γιατί αυτές οι ομάδες είναι απίθανο να αλλάξουν προπονητή μεσούσης της σεζόν.

Τον Ολυμπιακό δεν τον βάζουμε επίσης, γιατί το είπε ο Πιτίνο στη συνέντευξή του ότι δεν πάει. Πάντως, κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, ο Αμερικάνος προπονητής είχε προταθεί στο παρελθόν στους Πειραιώτες, χωρίς, όμως, να προχωρήσει η υπόθεσή του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα βγουν στο δρόμο οι ΠΑΟΚτσήδες - Τρομερό "ντου" Σαββίδη - "Τρέμει" ο Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags