Facebook Pixel Mε αυτόν κλείνει το ρόστερ ο Παναθηναϊκός
| 2019-08-06 14:57:00

Mε αυτόν κλείνει το ρόστερ - Έρχεται Έλληνας κοντός - Έκπληξη από Πεδουλάκη - Δεν είναι ο Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
Mε αυτόν κλείνει το ρόστερ - Έρχεται Έλληνας κοντός - Έκπληξη από Πεδουλάκη - Δεν είναι ο Ντόρσεϊ

Γκαζώνει στο τελευταίο "μπαμ". Ποιος προβάρει τα πράσινα;

Ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του. Μένει μία ακόμη κίνηση, που θα έχει σχέση με έναν Ελληνα γκαρντ που θα προστεθεί αντί του Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Ο τελευταίος θα παραχωρηθεί δανεικός και λογικά θα πάει στη λιθουανική Νεβέζις μαζί με τον αδερφό του. Τα αδέρφια Καλαϊτζάκη έχουν πάει σε Λιθουανό ατζέντη, επομένως είναι κάπου αναμενόμενο να πάνε σε ομάδα που με την καλή έννοια μπορεί να ελέγχει ο συγκεκριμένος ατζέντης.

Μόλις κλείσει αυτό το θέμα, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν πλέι-μέικερ, που θα παίζει περισσότερο στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι αρκετοί ελεύθεροι οι παίκτες αυτής της κατηγορίας και ανάμεσα στα ονόματα είναι ο Γιάννης Αθηναίου, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Δημήτρης Φλιώνης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Αργύρης Πεδουλάκης να πάει σε κάποια έκπληξη, σε έναν πιο μικρό σε ηλικία πλέι-μέικερ. Σαν τον Καράμπελα και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που εξέπληξε στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου.

Για τον Ντόρσεϊ δεν υπάρχει πιθανότητα, αφού και ακριβός είναι και παίζει μόνο "2άρι", θέση που ο Εξάστερος είναι εξαιρετικά γεμάτος, έχοντας τον Νίκο Παππά και αποκτώντας τον Τζίμερ Φριντέτ και τον Ρίον Μπράουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Toυς έχωσε στη λάσπη ο Πιτίνο - Αυτός "έφερε" τον Τζόνσον - Θα κάνει "όργια" με Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags