Facebook Pixel Ανατροπή με Τζέιμς - Τον "γράφει" η ΤΣΣΚΑ - Εκεί θέλει να πάει σαν τρελός
| 2019-08-09 14:22:00

Ανατροπή με Τζέιμς - Τον "γράφει" η ΤΣΣΚΑ - Εκεί θέλει να πάει σαν τρελός - Θα σκάσει τέτοια βόμβα;

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με Τζέιμς - Τον "γράφει" η ΤΣΣΚΑ - Εκεί θέλει να πάει σαν τρελός - Θα σκάσει τέτοια βόμβα;

Όλα ανοιχτά για τον παικταρά. Τι περιμένει. Ποιος τον "χτυπάει";

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι, ακόμη, όμως, δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν βιάζεται, έχοντας πάρει αποζημίωση από τους Ιταλούς, αλλά δεν θέλει και να χάσει το ξεκίνημα της χρονιάς.

Η ΤΣΣΚΑ είναι εκείνη που τον έχει βάλει στο στόχαστρό της, κάτι που έχει γραφτεί εδώ και πολλές μέρες. Δεν έχει προχωρήσει, όμως, το θέμα σε υπογραφές, γιατί η ομάδα του Ιτούδη περιμένει κάτι άλλο.

Εχει προτεραιότητα άλλον παίκτη, που έχει θητεία και στο ΝΒΑ (δεν είναι ούτε ο Λιν, ούτε ο Τζεράιαν Γκραντ) και περιμένει την απάντησή του. Αν αυτή είναι αρνητική, τότε θα πάει και θα κλείσει αμέσως τον Μάικ Τζέιμς, καθώς έχει χαθεί ήδη αρκετός χρόνος.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν πρόκειται να χαθεί, αν η ΤΣΣΚΑ επιλέξει την άλλη περίπτωση που περιμένει. Ο παίκτης έχει ενδιαφέρον και από τη Μακάμπι, ενώ και μία ομάδα του ΝΒΑ τον έχει στην ατζέντα της.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει παίξει ήδη στο ΝΒΑ και θα ήθελε πολύ να γυρίσει, καθώς θεωρεί ότι εκεί είναι ο φυσικός του χώρος. Με τους Σανς είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, που, όμως, δεν ήταν αρκετές, ώστε να του δώσουν συνέχεια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφάρα Γιαννακόπουλου - Τρελό "χουνέρι" σε Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags