Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ασταμάτητοι Αγγελόπουλοι - Σούπερ ομάδα για το μέλλον - "Καπαρώνουν" ταλεντάρα
| 2019-08-14 15:36:00

Ασταμάτητοι Αγγελόπουλοι - Σούπερ ομάδα με μέλλον - "Καπαρώνουν" ταλεντάρα - Αυτός γυρίζει!

του Pick n' Scroll
Ασταμάτητοι Αγγελόπουλοι - Σούπερ ομάδα με μέλλον - "Καπαρώνουν" ταλεντάρα - Αυτός γυρίζει!

Φτιάχνουν ελληνικό κορμό. Το επόμενο "χτύπημα". Διαβάστε ονόματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι 37 ετών, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι 34 και ο Ολυμπιακός σιγά σιγά θα χάσει τον ελληνικό κορμό που τον έφερε πολύ ψηλά τα προηγούμενα χρόνια.

Έφυγε μάλιστα για την Ούνιξ Καζάν και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ειδικά στα πρώτα του χρόνια στον Πειραιά βοήθησε πάρα πολύ τους "ερυθρόλευκους".

Ετσι από νέο ελληνικό αίμα στον Ολυμπιακό έχουν μείνει ο Κόνιαρης, ο Βεζένκοφ, αλλά και ο Παπανικολάου. Ο "Παπ" είναι 29 ετών, δεν είναι μικρός, αλλά εύκολα έχει 5-6 χρόνια μπάσκετ μπροστά του.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται κι άλλους Ελληνες παίκτες. Και φροντίζουν γι' αυτό. Έκλεισαν τον Παναγιώτη Τσάμη της Εθνικής Εφήβων, έχουν ανακοινώσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (θα πάει δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας), ενώ ετοιμάζουν κι άλλες κινήσεις.

Εχουν, πάντως, και ένα ακόμη αστέρι δικό τους. Έναν πιτσιρικά που ανήκει στη δύναμή τους και λάμπει αυτές τις μέρες στο Ευρωμπάσκετ Παίδων. Πρόκειται για τον πλέι-μέικερ, Σωτήρη Οικονόμοπουλο, ο οποίος ήταν καταπληκτικός στη χθεσινή νίκη-πρόκριση επί της Λιθουανίας. Μαζί με τον Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα ήταν οι κορυφαίοι.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι και από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού. Όχι για φέτος, γιατί ο Προμηθέας προορίζει τον 16χρονο για την πρώτη ομάδα και με ρόλο. Αλλά για του χρόνου. Είναι παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες από πιο μικρή ηλικία και θέλουν να τον πάρουν.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον επιστροφή του Μάντζαρη στο ΣΕΦ. Ο διεθνής γκαρντ έφυγε με καλό τρόπο από τον Ολυμπιακό και όπως και να το κάνουμε και πήρε και έδωσε πολλά στους Πειραιώτες. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν, αλλά η πόρτα της επιστροφής στον Πειραιά θα είναι πάντα ανοιχτή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκπληκτικός Ρισβάνης: Τον "έφτυσαν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός, ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags