Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με Τεόντοσιτς - Θα δώσει το "παρών" στην Κίνα με την Σερβία;
| 2019-08-18 19:11:00

Ανατροπή με Τεόντοσιτς - Θα δώσει το "παρών" στην Κίνα με την Σερβία;

Sportdog Team
Ανατροπή με Τεόντοσιτς - Θα δώσει το "παρών" στην Κίνα με την Σερβία;

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Εθνική Σερβίας: Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε στον sport-fm.gr πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία και αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο σέντερ πλέον των Μάβερικς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο πρώην Ερυθρόλευκος γκαρντ θα παρευρεθεί στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Αναλυτικά, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6: 

Για το πώς είδε την εμφάνιση της Σερβίας στα δύο πρώτα φιλικά του «Τουρνουά Ακρόπολις» και τι πρέπει να βελτιώσει ενόψει Ελλάδας: 

"Χρειαζόμαστε υγεία στην ομάδα. Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά ακόμα η προετοιμασία βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το βασικό είναι να είμαστε καλύτεροι όταν θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να είμαστε υγιείς για αυτό". 

Για το πόσο τον επηρέασε ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς και κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα να αναπληρώσει τ κενό του: 

"Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλός μου φίλος, ήμασταν συμπαίκτες και στους Κλίπερς, είναι σκληρό αυτό που του έτυχε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το διαχειριστούμε. Τον χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικός παίκτης και με τα νέα που έχουμε μέχρι στιγμής, νομίζω ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στην Κίνα". 

Για το πόσο ενθουσιασμένος νιώθει που θα αντιμετωπίσει απόψε (18/8, 20:30) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην μονομαχία Ελλάδας-Σερβίας: 

"Είναι πολύ ωραίο που θα αγωνιστώ εναντίον του και είναι εντυπωσιακό γα έναν τέτοιο παίκτη να εκπροσωπεί την χώρα του. Θα είναι ένα καλό matchup, ο κόσμος θα το απολαύσει και μου αρέσει και εμένα γιατί το μπάσκετ είναι το πάθος μου". 

Για το γεγονός ότι πολλοί NBAερς αποσύρθηκαν από την προεπιλογή των εθνικών τους ομάδων: 

"Ο καθένας έχει την άποψη του και διαλέγει ό,τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Κάποιοι επέλεξαν αυτό τον δρόμο και είναι σεβαστό". 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags