Facebook Pixel Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Τον "έφαγε" πρώην Ολυμπιακός, "αρπάζει" πρώην ΑΕΚτζής!
| 2019-08-20 15:04:00

Χαμός στην Ευρώπη για Λαρεντζάκη - Τον "έφαγε" πρώην Ολυμπιακός, τον "αρπάζει" πρώην ΑΕΚτζής!

του Pick n' Scroll
Χαμός στην Ευρώπη για Λαρεντζάκη - Τον "έφαγε" πρώην Ολυμπιακός, τον "αρπάζει" πρώην ΑΕΚτζής!

Τρελαίνει κόσμο ο διεθνής γκαρντ. Λέτε να μείνει στην Ελλάδα;

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στο ΝΒΑ και έτσι ήρθε στην Ευρώπη, υπογράφοντας στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πλέον, ο πιο ποιοτικός Έλληνας παίκτης, που είναι χωρίς ομάδα, είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής γκαρντ έχει ανεβάσει τις μετοχές του με την παρουσία του στην Εθνική, το άσχημο γι' αυτόν είναι ότι έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι καλές θέσεις.

Θα μπορούσε να πάει στη Μάλαγα αντί του τραυματία Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, είναι εκείνος που κερδίζει τη θέση.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν αναφορές που συνδέουν τον παίκτη με τον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου. Παναθηναϊκός και Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχαν ξανασυνδεθεί, όταν ακόμη ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Μία ομάδα που ίσως να έχει ουσιαστική τύχη να πάει ο 26χρονος γκαρντ είναι η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ομάδα, την οποία ανέλαβε ο πρώην προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι.

Υπάρχει φημολογία ότι οι Ρώσοι θα κοιτάξουν ουσιαστικά προς την πλευρά του διεθνούς γκαρντ. Έχουν κάνει ήδη σπουδαίες μεταγραφές από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ, και θέλουν να δυναμώσουν και άλλο.

Όπως και να έχει, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εντελώς η περίπτωση του Λαρεντζάκη και το ποια θα είναι η νέα του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Σενάριο για διεθνή Έλληνα που πάει στο Παγκόσμιο και ΠΑΟ - Τεράστια έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags