Facebook Pixel Τζιμ Σότος: Το ταλέντο από την Αμερική που αρέσει στις ελληνικές ομάδες
| 2019-08-21 15:35:00

Ψάχνουν "μπαμ" στις ΗΠΑ - Σούπερ ταλέντο για Ελλάδα - Ποιος τον φέρνει; - Νέος Καλάθης! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Ψάχνουν "μπαμ" στις ΗΠΑ - Σούπερ ταλέντο για Ελλάδα - Ποιος τον φέρνει; - Νέος Καλάθης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι 21 ετών, δεν πάει ΝΒΑ, τρελός πασέρ. Αποκάλυψη τώρα!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Μόνο οι "πράσινοι" ίσως κάνουν κάτι ακόμη, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου. Τίποτα, όμως, δεν είναι σίγουρο.

Το βαθύτερο θέμα είναι ότι υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά όχι πολλά. Ο αριθμός είναι μικρός. Γι' αυτό άλλωστε οι ιθύνοντες της ΕΟΚ, αλλά και των ομάδων ψάχνουν και στις ΗΠΑ για να βρουν τους καλύτερους δυνατούς ομογενείς.

Τα παραδείγματα είναι πολλά με πιο χαρακτηριστικά αυτά των Καλάθη, Κουφού και Ντόρσεϊ. Στη νεότερη γενικά ανήκει και ο Ναζρ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος, όμως, δεν έχει έρθει ακόμη στην Ευρώπη, καθώς το παλεύει στο ΝΒΑ.

Ψάχνουν, λοιπόν, οι ελληνικές ομάδες και όχι μόνο οι "αιώνιοι" στις ΗΠΑ για να βρουν αυτό που δεν μπορούν στη χώρα μας.

Ο πλέι-μέικερ του Μπάκνελ, Τζιμ Σότος, είναι μία περίπτωση που παρακολουθούν αρκετές ομάδες μας, αλλά για το μέλλον, καθώς ο 21χρονος πλέι-μέικερ είναι ακόμη στο πανεπιστήμιο.

Την τελευταία χρονιά είχε 8 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Έχει ταλέντο και η περυσινή σεζόν ήταν η δεύτερή του στο κολλέγιο.

Για ΝΒΑ δεν είναι η προοπτική του, οπότε μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του στο κολλέγιο, είναι πιθανό να έρθει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα από όπου, όπως αναφέραμε, έχει ήδη συγκεντρώσει ματιές και ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτόν φέρνει ο Μπλατ για νέο ηγέτη στον Ολυμπιακό - Τεράστιο στοίχημα - Ο Σπανούλης το ξέρει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags