Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έσκασε η "βόμβα" Σλούκα, οριστική εξέλιξη - Αυτόν "κόβει" ο Σκουρτόπουλος - Πάλι τον Μάντζαρη;
| 2019-08-24 17:28:00

Έσκασε η "βόμβα" Σλούκα, οριστική εξέλιξη - Αυτόν "κόβει" ο Σκουρτόπουλος - Πάλι τον Μάντζαρη;

του Pick n' Scroll
Έσκασε η "βόμβα" Σλούκα, οριστική εξέλιξη - Αυτόν "κόβει" ο Σκουρτόπουλος - Πάλι τον Μάντζαρη;

Ποια θα είναι η τελική 12άδα. Κάνει τη μίνι έκπληξη ο κόουτς! 

Εθνική Ελλάδας: Αντίστροφα μετράει πλέον η Εθνική για την έναρξη του Παγκοσμίου στην Κίνα και ήδη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το... δεξί στο Τουρνουά Άτλας, όπου «σκόρπισε» με 92-65 την Ιορδανία μπροστά σε 4.000 Κινέζους που ζητωκραύγαζαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο η είδηση της ημέρας αφορά τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την αποθεραπεία και πλέον υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια.

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και λύνει τα χέρια του προπονητή, καθώς μαζί με τον Νικ Καλάθη θα έχει δύο από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης, ωστόσο παράλληλα του δημιουργεί κι έναν «μικρό πονοκέφαλο», καθώς είναι υποχρεωμένος να αφήσει εκτός 12αδας ένα από τα παιδιά που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή έχει πάρει 12 παίκτες και περιμένει εντός της εβδομάδας και την άφιξη του Σλούκα και με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ηγέτης της Φενέρ θα είναι πανέτοιμος, ήδη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σκέφτονται ποιον θα αφήσει εκτός διοργάνωσης.



Το δίλημμα είναι ανάμεσε στον Αντώνη Κόνιαρη και Βαγγέλη Μάντζαρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή, έχει σημαντικό προβάδισμα για να βρίσκεται στην αποστολή ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Ούνιξ Καζάν. Το τεχνικό τιμ της Εθνικής αναγνωρίζει στον έμπειρο άσο το γεγονός ότι δήλωσε «παρών» και διέκοψε τις διακοπές του για να επιστρέψει στην ομάδα, αφού τον είχαν «κόψει» τις προηγούμενες και θεωρούν πως θα ήταν... χουνέρι να τον αφήσουν και πάλι εκτός.

Όσο για τον Κόνιαρη, προφανώς και τον πιστεύουν πολύ για να τον επιλέξουν, ωστόσο λόγω ηλικίας και το... μέλλον που έχει μπροστά του, εκτιμούν πως θα είναι μικρότερο το «πλήγμα» αν δεν είναι στην αποστολή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι προκαλεί "σεισμό" ο Σαββίδης - Με αυτή την κίνηση θα ξεχάσουν τα πάντα οι ΠΑΟΚτσήδες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags