Facebook Pixel Θανάσης Σκουρτόπουλος - Εθνική Ελλάδας: Ατάκα-φωτιά από Σκουρτόπουλο: "Άλλο σχεδιάσαμε στην τελευταία επίθεση, άλλο έγινε..."
| 2019-09-03 17:26:00

Ατάκα-φωτιά από Σκουρτόπουλο: "Άλλο σχεδιάσαμε στην τελευταία επίθεση, άλλο έγινε..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Σκουρτόπουλο: "Άλλο σχεδιάσαμε στην τελευταία επίθεση, άλλο έγινε..."

Η εξήγηση του κόουτς για την ήττα από τη Βραζιλίας.

Θανάσης Σκουρτόπουλος - Εθνική Ελλάδας: Εξηγήσεις για την εικόνα της Ελλάδας και την ήττα από την Βραζιλία έδωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως στην τελευταία επίθεση άλλο είχε σχεδιάσει και άλλο έκαναν οι παίκτες του.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε: «Δημιουργήσαμε μόνοι μας τα προβλήματα. Κάναμε πολλές αλλαγές. Βιαστήκαμε και είχαμε μεγάλη αστοχία. Δυστυχώς παρ' ότι φτάσαμε στους 80 πόντους δεν ήταν αρκετοί για να πάρουμε το παιχνίδι. Οι επιστροφές δεν ήταν τόσο σημαντικές. Το θέμαα ήταν η αντιμετώπιση των ψηλών, αλλά κααι σε κάποια πικ εν ρολ δεν είχαμε καλή συνεργασία και καλή επικοινωνία. Ο Βαρεχάο μας έκανε ζημιά. Ακόμα και στην τελευταία επίθεση άλλο είχαμε σχεδιάσει και άλλο έγινε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και εμείς θέλαμε να περάσουμε από σήμερα στην επόμενη φάση, όπως έκανε η Βραζιλία. θα ετοιμαστούμε για ανα παίξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν κατέδειξε αδυναμίες το σημερινό παιχνίδι. Κάποια πράγματα λειτούργησαν καλύτερα, κάποια όχι. Αν βάζαμε κάποια καλάθια θα έφευγε η φόρτιση των παικτών και αυτό το πληρώσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags