Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής - Τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε - Το πρόγραμμα
| 2019-09-05 17:08:00

Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής - Τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε - Το πρόγραμμα

Sportdog Team
Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής - Τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε - Το πρόγραμμα

Όλα τα σενάρια για τους "16", δύσκολη αποστολή!

Εθνική Ελλάδας: Με τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στους "16" του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κίνα, ωστόσο ο δρόμος για τους "8" δεν θα είναι εύκολος, καθώς οι ομάδες κουβαλάνε το ρεκόρ του πρώτου γύρου και σε αυτή τη φάση θα έχουν μόλις δύο αγωνιστικές.

Ο νέος όμιλος, λοιπόν, διαθέτει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τσεχία, την Βραζιλία και την Ελλάδα και προκρίνονται μόνο οι δύο πρώτοι. Οι ΗΠΑ και η Βραζιλία ξεκινούν με ρεκόρ 3-0, ενώ η Τσεχία και η Ελλάδα με 2-1.

Πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα θα είναι η Αμερική το Σάββατο και το παιχνίδι θεωρείται... τελικός, καθώς για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης χρειαζόμαστε νίκη. Σε περίπτωση ήττας πιθανότατα αποχαιρετούμε τη διοργάνωση, καθώς για να πάρουμε τη δεύτερη θέση θα πρέπει να... αυτοκτονήσουν οι Βραζιλιάνοι. Συγκεκριμεμένα, θα πρέπει οι ΗΠΑ να κάνουν το 5-0, η Βραζιλία να χάσει και τα δύο παιχνίδια και μετά να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες στην τριπλή ισοβαθμία, όπου θα παίξουν ρόλο ακόμα και οι διαφορές πόντων! 

​Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το ματς με την Team USA θα είναι επίσης μεσημεριανό, με τζάμπολ στις 15:30, ωστόσο την ώρα του τζάμπολ θα τη μάθουμε και επίσημα εντός της ημέρας.

ΙΑ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ομάδα

Β.

Ν-Η

ΗΠΑ

6

3-0

Βραζιλία

6

3-0

Τσεχία

5

2-1

Ελλάδα

5

2-1

Σάββατο 7/9

ΗΠΑ – Ελλάδα

Βραζιλία – Τσεχία

Δευτέρα 9/9

ΗΠΑ – Βραζιλία

Ελλάδα – Τσεχία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags