Facebook Pixel Γιαννούλης Λαρεντζάκης: "Σκοτωμός" για Λαρεντζάκη - Ποια Μούρθια; Έχει όρο για... Ελλάδα! - Πράσινα ή κόκκινα;
| 2019-09-13 20:41:00

"Σκοτωμός" για Λαρεντζάκη - Ποια Μούρθια; Έχει όρο για... Ελλάδα! - Πράσινα ή κόκκινα;

του Pick n' Scroll
 "Σκοτωμός" για Λαρεντζάκη - Ποια Μούρθια; Έχει όρο για... Ελλάδα! - Πράσινα ή κόκκινα;

Τρελαίνει κόσμο ο διεθνής άσος. Έτσι θα γυρίσει. "Κλικ" εδώ...

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους, αλλά ακόμη υπάρχει στην ατζέντα τους ένα μεγάλο όνομα Έλληνα παίκτη που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε ελεύθερο στην αγορά. Πρόκειται για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έφυγε προ καιρού από την ΑΕΚ και πλέον θα αγωνίζεται στην ισπανική Μούρθια.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός τον ήθελαν και τον θέλουν. Όταν, όμως, έφυγε ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ, είχαν σχεδόν κλείσει το ρόστερ τους. Και δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος.

Ο διεθνής γκαρντ ανέβασε τις μετοχές του μόνο και μόνο που βρέθηκε με την Εθνική του Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο της Κίνας. Και πλέον θα αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τη Μούρθια, παρέα με τον Ντούσαν Σάκοτα.

Ο Λαρεντζάκης έχει περάσει ήδη από την Ισπανία. Δεν είχε παίξει στη Σαραγόσα, αλλά είχε υπογράψει στους Ισπανούς με την ΑΕΚ να πληρώνει το μπάι-άουτ και να τον κάνει δικό της.

Πάντως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν διαμηνύσει στον "Λάρι" ότι τον θέλουν μελλοντικώς. Έτσι το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούν να τον κάνουν δικό τους, αφού υπέγραψε για δύο χρόνια στη Μούρθια, αλλά με όρο το καλοκαίρι του 2020 να μπορεί να φύγει.

Τονίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τον Παναθηναϊκό για Έλληνες παίκτες. Αλλά και οι "πράσινοι" χρειάζονται, καθώς εκτός των άλλων το 2021 λήγει το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη και ο ομογενής γκαρντ θα είναι τότε 32 ετών. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει πάντα να προνοούν, ειδικά για τους ποιοτικούς Έλληνες παίκτες που είναι ελάχιστοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιος Γιαννακόπουλος! Φοβερή κίνηση που απογειώνει τον Παναθηναϊκό - Δεν τον σταματάει τίποτα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags