Facebook Pixel Τέλος από τη Σερβία ο Τζόρτζεβιτς
| 2019-09-14 18:02:00

Τέλος από τη Σερβία ο Τζόρτζεβιτς!

Sportdog Team
Τέλος από τη Σερβία ο Τζόρτζεβιτς!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποτυχία στο Μουντομπάσκετ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Σερβίας θα αποτελέσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Τσεχία.

Οι Σέρβοι τερμάτισαν στην 5η θέση του Μουντομπάσκετ, με την πορεία τους να κρίνεται αποτυχημένη αφού είχαν ως στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας και ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Σερβίας.

«Έμαθα ότι γράφτηκε η αποχώρησή μου. Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε στον Τύπο. Αποχωρώ και τώρα μπορώ να το πω», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε:

«Το έχω πει ήδη στους παίκτες και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για την παραμονή μου, ούτε πριν, ούτε και τώρα. Δεν ήθελα να μιλήσω. Ξέρω πότε πρέπει ο προπονητής να κάνει το πρώτο βήμα και ένιωσα την υποχρέωση να το κάνω. Δυστυχώς, αποχωρώ την στιγμή που η ομάδα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για να καταλήξει: «Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλω να αφιερώσω το καλοκαίρι στην οικογένειά μου, γιατί της χρωστάω πολλά. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία με προκριματικά, συμμετοχή σε διοργανώσεις, τραυματισμούς, τουρνουά… Είμαι ευγνώμων στους επικεφαλής της ομοσπονδίας που με προσέλαβαν οι Ντανίλοβιτς και Τζίλας, αλλά ο γενικός διευθυντής, Μποντιρόγκα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags