Facebook Pixel Ο Άρης Λυκογιάννης στο Sportdog για τον Κώστα Παπαδάκη του Παναθηναϊκού!
| 2019-09-15 10:10:00

"Έχει μπασκετικό IQ - Καλό σουτ και θράσος - Να φτιάξει σώμα - Καλύτερα από Μποχωρίδη"

του Γιώργου Κτενά
"Έχει μπασκετικό IQ - Καλό σουτ και θράσος - Να φτιάξει σώμα - Καλύτερα από Μποχωρίδη"

Ο Άρης Λυκογιάννης στο sportdog για το "πράσινο" ταλέντο.

Υψηλό μπασκετικό IQ, με καλές πάσες και σουτ διαθέτει ο Κώστας Παπαδάκης, όπως τόνισε στο sportdog ο επί χρόνια προπονητής του στον Κολοσσό Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης.

Ακόμα, σχολίασε τα μειονεκτήματα που υπάρχουν στο κορμί του, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίπτωσή του συγκριτικά με εκείνη του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επίσης είχε γραφτεί για τους Πράσινους, τονίζοντας ότι ο Παπαδάκης είναι καλύτερη λύση για τρίτος πλέι μέικερ.



"Έχει μπασκετικό IQ "

"Έχει αρκετό μπασκετικό IQ, καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι. Διαβάζει πολύ καλά το πικ εν ρολ, έχει τις πάσες δηλαδή. Είναι αρκετά καλός στο σουτ, έχει ταλέντο, έχει μπασκετικό θράσος και δεν θα φοβηθεί να πάρει σουτ", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Α. Λυκογιάννη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Το κορμί του όμως ακόμα δεν μπορεί να υποστηρίξει πολύ τις μάχες, το πώς θα βγει από τα σκριν κ.λπ., κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του γιατί έχει ταλέντο. Αλλά ο τομέας της δύναμης, το κορμί του που έχει αδυναμίες τόσο στον πάνω κορμό όσο και στα πόδια, χρειάζεται δουλειά".

"Καλύτερα από Μποχωρίδη"

Μπορεί να μπει στο ροτέισον του Πεδουλάκη;

"Κοιτάξτε, εμάς μας βοήθησε. Ειδικά την πρώτη του χρονιά στον Κολοσσό μάς είχε βοηθήσει σε πολύ κάποια ματς. Εξαρτάται όμως για ποιες διοργανώσεις μιλάμε. Αλλά αυτό πιο καλά το ξέρουν στην ομάδα, αν και πάντα υπάρχουν παιχνίδια για να πάρει χρόνο συμμετοχής". 



Ο Παναθηναϊκός προχωράει την περίπτωσή του ως μια ακόμα λύση στα γκαρντ, πίσω από τον Αθηναίου, από τη στιγμή που δεν προχώρησε του Μποχωρίδη.

"Δεν έχουν σχέση οι δύο παίκτες, ο Μποχωρίδης είναι έτοιμος παίκτης ενώ ο Κώστας τώρα κάνει τα πρώτα βήματα. Αλλά θεωρώ ότι ο Κώστας μπορεί να υποστηρίξει περισσότερο τον ρόλο του τρίτου πλέι μέικερ, ο Μποχωρίδης δεν είναι πόιντ γκαρντ κατά τη γνώμη μου. Με την παρουσία του στην προετοιμασία ο Παπαδάκης έδειξε ότι έχει στοιχεία για να συνεχίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή κίνηση Γιαννακόπουλου - Έτσι... απογειώνει τον ΠΑΟ - Δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags