Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καμία ανησυχία στον ΠΑΟ - Αυτοί οι δύο τον αλλάζουν - "Μπαμ" με... Μπλακ;
Μπάσκετ
| 2019-09-23 19:05:00

Καμία ανησυχία στον ΠΑΟ - Αυτοί οι δύο τον αλλάζουν - Σούπερ πρόγραμμα - "Μπαμ" με... Μπλακ;

του Pick n' Scroll
Καμία ανησυχία στον ΠΑΟ - Αυτοί οι δύο τον αλλάζουν - Σούπερ πρόγραμμα - "Μπαμ" με... Μπλακ;

Βελτίωση σε ένα ματς. Είναι νέα ομάδα. "Καθαρίζει" ο Δημήτρης!

Ανάμεικτες είναι οι εντυπώσεις που άφησε ο Παναθηναϊκός στο 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Με τη Μακάμπι προβλημάτισε και κυρίως αυτό έχει να κάνει με τη φροντ-λάιν του, που εκτέθηκε από τον Ταρίκ Μπλακ κυρίως. Αλλά και οι επιστροφές στην άμυνα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, κάτι που αξιοποίησαν ο Μπράιαντ με τον Ντόρσεϊ.

Απέναντι στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση. Βελτίωσε την άμυνά του και την ίδια ώρα ο Φριντέτ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή της. Όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για καινούρια ομάδα, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχουν μπει ελάχιστες μέρες στις προπονήσεις ο Καλάθης με τον Παπαπέτρου. 

Ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος και ο πιο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Παπαπέτρου είναι βασικό στέλεχος της ομάδας και κυρίως σημαντικό κομμάτι στην άμυνα. Καλάθης και Παπαπέτρου έχουν δεν έχουν κάνει με το "τριφύλλι" 5-6 προπονήσεις, αφού έλειπαν με την Εθνική ομάδα. Κάτι που σχεδόν ισχύει και για τον Παπαγιάννη,  ο οποίος, όμως, ενσωματώθηκε στον Παναθηναϊκό πιο νωρίς και άλλωστε πήγε στο τουρνουά του Προμηθέα.

Ένα καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι τα δύο από τα τρία του πρώτα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι εντός έδρας. Δεν είναι εύκολα, αλλά τη δεδομένη περίοδο είναι καλύτερο που παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι.

Παράλληλα, το σημαντικότερο πρόβλημα που λένε οι περισσότεροι ότι έχουν οι "πράσινοι" αφορά στην έλλειψη ενός ακόμη πολύ καλού ψηλού. Αυτοί που τα λένε θεωρούν ότι η ομάδα τους θα ήταν υπερπλήρης, αν είχε τον Μπλακ ή τον Χάντερ της Μακάμπι.

Προς το παρόν, όμως, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αν το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει, τότε είναι πιθανό το αφεντικό της ΚΑΕ να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα του. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαντάζει κοντινό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Νταμπίζας - "Μπούκαρε" στα αποδυτήρια και δείτε τι αδιανόητο είπε στους παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags