Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ-βόμβα για αντι-Μπλατ – Ραντεβού με Μπαρτζώκα, πετάει από ΗΠΑ – Στη λίστα πρώην του ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2019-10-06 23:01:00

Ρεπορτάζ-βόμβα για αντι-Μπλατ – Ραντεβού με Μπαρτζώκα, πετάει από ΗΠΑ – Στη λίστα πρώην του ΠΑΟ

του Pick n' Scroll
Ρεπορτάζ-βόμβα για αντι-Μπλατ – Ραντεβού με Μπαρτζώκα, πετάει από ΗΠΑ – Στη λίστα πρώην του ΠΑΟ

Απίθανο όνομα. Θα... πέσει το ΣΕΦ μόλις πατήσει το πόδι του.

Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το βατερλώ στην Γαλλία ζητούσε κεφάλια από τους Αγγελόπουλους και η επιθυμία έγινε πραγματικότητα. Δεν έφυγαν ο Χαπ με τον Τσέρι (ακόμη τουλάχιστον), αλλά είδε την πόρτα της εξόδου ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε μία πρώτη μεγάλη κίνηση να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα του Πειραιά.

Βασικά οι Ολυμπιακοί αυτό ήθελαν, να αλλάξει, δηλαδή, πρώτα από όλα ο Μπλατ, αλλά με σεβασμό στην υγεία του έμπειρου προπονητή, το έλεγαν πολύ κομψά. Οι Αγγελόπουλοι, όμως, έβλεπαν ότι με τα προβλήματα, που έχει ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα και έτσι αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία τους.

Αυτό, που ρωτάει πλέον όλος ο κόσμος είναι ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Ολοι μα όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Όχι για τον άσχημο τρόπο, με τον οποίο είχε φύγει από την ομάδα του Πειραιά, αλλά επειδή η τελευταία δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν παίζει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, το ρόστερ το έφτιαξε ο Μπλατ, το μπάτζετ δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Ο Μπαρτζώκας είναι στις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα. Θα επιδιωχθεί ραντεβού και εκεί θα φανεί αν οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και πάλι.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, το ενδιαφέρον λογικά θα στραφεί σε ένα από τα μεγάλα ονόματα, που κυκλοφορούν. Ελάχιστα είναι αυτά και ένα είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ήταν στον Παναθηναϊκό μέχρι και πέρυσι κάποια στιγμή. Υπάρχει ακόμη ο Γιασμίν Ρέπεσα, αλλά και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, περιπτώσεις, όμως, που αγωνιστικά δεν πείθουν κανέναν. Ο Μπαρτζώκας επομένως είναι μονόδρομος. Αν δεν καταστεί εφικτή η επιστροφή του, τότε η παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα θα φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλείο Μπλατ - Τρομερό τι έκανε στο ΣΕΦ πριν την απόλυσή του - Μην τον χάσει ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags