Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κεραυνοί" για Μπλατ, Βασιλακόπουλο - "Μπαρτζώκας αντί Πασκουάλ"
| 2019-10-07 13:30:00

"Κεραυνοί" για Μπλατ, Βασιλακόπουλο - "Τελείωσε ο Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας αντί Πασκουάλ"!

του Γιώργου Κτενά
"Κεραυνοί" για Μπλατ, Βασιλακόπουλο - "Τελείωσε ο Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας αντί Πασκουάλ"!

"Καυτός" Νίκος Παύλου στο sportdog. "Δεν είναι σοβαρά πράγματα...".

Από πέρσι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτή η εξέλιξη να σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του αλλά αποκλειστικά με την αγωνιστική παρουσία των Ερυθρόλευκων, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Παύλου.

Ακόμα, σχολίασε ότι η καλύτερη λύση για τους Πειραιώτες θα ήταν η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα φέρει εκ των πραγμάτων αλλαγές στο ΔΣ της ΕΟΚ.

"Ιδανική λύση ο Μπαρτζώκας"

Κύριε Παύλου, ποιο είναι το σχόλιό σας για την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό;

"Από πέρσι έπρεπε να είχε φύγει ο Μπλατ. Θα ήμουν καυστικός αν δεν υπήρχε το θέμα υγείας στη μέση, αλλά από πέρσι είχα δηλώσει ότι αν ήταν άλλος προπονητής στη θέση του, και ειδικά Έλληνας προπονητής, θα τον είχαν διώξει από τον Ολυμπιακό. Έχεις απαιτήσεις όταν παίρνεις προπονητή, για παράδειγμα δεν έφερε έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Ενώ όλοι έλεγαν ότι ξέρει το αμερικάνικο μπάσκετ. Έτσι το ξέρει δηλαδή;".

Για την επόμενη μέρα έχουν "παίξει", ήδη, κάποια ονόματα: Μπαρτζώκας, Πασκουάλ, Γιαννάκης μεταξύ άλλων. Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο;

"Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί. Ο Μπαρτζώκας έχει δείξει δείγματα γραφής στον Ολυμπιακό. Ο Πασκουάλ επίσης είναι καλός προπονητής, νομίζω ότι και η περίπτωση του Γιαννάκη θα μπορούσε να συζητηθεί. Αλλά θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας θα ήταν ιδανική λύση, γιατί κάτι θα άλλαζε στην ομάδα. Θα ήταν στο συν του Ολυμπιακού να άλλαζε κάτι ο Μπαρτζώκας, και αυτό είναι το σημείο που υπερτερεί σε σχέση με τον Πασκουάλ".



"Τελείωσε ο Ολυμπιακός"

Πώς βλέπετε όλα αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό;

εν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν στον Ολυμπιακό, πώς κινούνται. Με έχουν εντυπωσιάσει αρνητικά. Δεν είναι μόνο το θέμα του Μπλατ, δεν ξέρω τι θέλει αυτή η ομάδα, δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω. Ξαφνικά πήραν μια απόφαση, τελείωσε ο Ολυμπιακός και παίζει στην Α2. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ήθελα έναν Ολυμπιακό μεγάλο, όπως τον θυμόμαστε. Η ΑΕΚ προσπαθεί, στην Πάτρα το παλεύουν, κάτι πάνε να κάνουν όλοι. Και ο Ολυμπιακός λείπει από το πρωτάθλημα με δική του απόφαση".

Μπορεί να στηριχτεί ο Ολυμπιακός στο υλικό που έχει για να αλλάξει την κατάσταση; 

"Ξέρω ότι υπάρχουν 3-4 παιδιά για να μπορεί να βασιστεί ο νέος προπονητής: Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, ο Σπανούλης όσο μπορεί να βοηθήσει. Αλλά για τους Αμερικανούς που έχει φέρει ο Μπλατ δεν θέλω να μιλήσω ακόμα".

Τέλος, όπως προκύπτει από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, θα υπάρχει περιορισμός στις θητείες των μελών των διοικητικών συμβουλίων των αθλητικών ομοσπονδιών. Ποια είναι η άποψή σας; 

"Η ιστορία τού Βασιλακόπουλου θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και χρόνια. 40 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι, το ίδιο υπαλληλικό προσωπικό, τα ίδια πρόσωπα. Όλα αλλάζουν, μόνο η ΕΟΚ έμενε ίδια. Είναι μια θετική εξέλιξη αυτό που προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Να βρεθούν άλλοι, νεότεροι ηλικιακά, κάτι να δούμε να αλλάζει στο ελληνικό μπάσκετ. Τους ζω από παιδάκι, έχω κλείσει τα 66 και είμαι από 14 ετών στο μπάσκετ και είναι μόνιμα οι ίδιοι άνθρωποι στον χώρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό - Αυτόν φέρνουν πίσω οι Αγγελόπουλοι - Θα "πέσει" το ΣΕΦ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags