Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ποιος Σκάιλς; Καλύτερα Κεμζούρα, δεν είναι Πιτίνο - Αυτόν να πάρει ο Ολυμπιακός, αλλάζει τα πάντα"
| 2019-10-10 14:29:00

"Ποιος Σκάιλς; Καλύτερα Κεμζούρα! - Δεν είναι Πιτίνο - Αυτόν να πάρει ο Ολυμπιακός, τα αλλάζει όλα"

του Γιώργου Κτενά
"Ποιος Σκάιλς; Καλύτερα Κεμζούρα! - Δεν είναι Πιτίνο - Αυτόν να πάρει ο Ολυμπιακός, τα αλλάζει όλα"

"Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;". "Καυτός" Νίκος Λινάρδος στο sportdog.

Την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να προτιμήσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Σκοτ Σκάιλς, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Λινάρδος.

Τόνισε ότι θα ήταν προτιμότερο να διατηρήσει τον Κεμζούρα από το να υπογράψει με τον Σκάιλς ο Ολυμπιακός, ενώ ανέφερε ότι αν επιστρέψει ο Μπαρτζώκας θα αξιοποιήσει τον ελληνικό κορμό, αλλά θα ζητήσει αλλαγές στους ξένους.

"Να πάρει τον Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός - Δεν είναι Πιτίνο ο Σκάιλς"

"Ανεπιφύλακτα θα προτιμούσα τον Μπαρτζώκα σε σχέση με τον Σκάιλς, όχι μόνο επειδή είναι προσωπικός μου φίλος ο Γιώργος, αλλά επειδή γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τι θα συναντήσει. Χρειάζεται εκείνος που θα έρθει τώρα να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, κάτι που για τον Σκάιλς δεν θα είναι τόσο εύκολο να το κάνει. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν και δεν έχει το ειδικό βάρος ενός Πιτίνο που είχε ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα ο Παναθηναϊκός όταν τον είχε φέρει. Ο Μπαρτζώκας, επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κατακτήσει και την Ευρωλίγκα, γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα, όπως και τον ελληνικό κορμό της", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός.

"Να διατηρήσει Κεμζούρα παρά να πάρει Σκάιλς - Πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί"

Με τον Σκάιλς υπάρχει το ζήτημα ότι έχει μείνει μακριά από τους πάγκους τις τελευταίες τρεις σεζόν.

"Πιστεύω ότι το μπάσκετ δεν είναι έτσι, από τη στιγμή που παρακολουθείς και ενημερώνεσαι, δεν παίζει ρόλο η αποχή. Είναι ζήτημα ωρών ένας προπονητής να ξαναβρεθεί στη θέση που χρειάζεται. Άποψή μου, πάντως, είναι ότι αν δεν επιστρέψει ο Μπαρτζώκας, θα ήταν προτιμότερο να διατηρήσει τον Κεμζούρα στον πάγκο παρά να πάρει τον Σκάιλς. Γιατί ο Κεμζούρα έχει γνώση τής Ευρωλίγκας και έχει μια φιλοσοφία για το μπάσκετ, ξέρει τα προβλήματα της ομάδας. Αλλά δεν ξέρω τι έρεισμα έχει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Σκάιλς είναι εμπορεύσιμο όνομα και μεγάλη προσωπικότητα, αλλά θα προτιμούσα τον Κεμζούρα αν δεν ερχόταν ο Μπαρτζώκας".



Μπορεί να προχωρήσει με τον Κεμζούρα, δηλαδή, ο Ολυμπιακός;

"Δεν έχει χαθεί τίποτα για τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείω να δοθεί πίστωση χρόνου στον Κεμζούρα, αν και θεωρώ ότι οι πρόεδροι θέλουν να δουν τον Κεμζούρα τόσο ως πρώτο προπονητή όσο και πώς θα αντιδράσει ο κόσμος τού Ολυμπιακού απέναντί του".

"Θα ζητήσει αλλαγές στους ξένους ο Μπαρτζώκας - Υποχρέωση του Ολυμπιακού"

Τι χρειάζεται να αλλάξει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας, αν επιστρέψει τελικά στην ομάδα;

"Υπάρχει ελληνικός κορμός στον Ολυμπιακό και αν έρθει θα τους αξιοποιήσει σίγουρα στο καλύτερο δυνατό. Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, τον Βενζένκοφ που γνωρίζει καλά, αλλά ακόμα και τον Κόνιαρη. Δεν έχει την εμπειρία για να καλύψει το κενό του Μάντζαρη, αλλά έχει μεγάλη διάθεση για μπάσκετ. Πάντως, είτε ο Μπαρτζώκας είναι εκείνος που θα έρθει είτε κάποιος άλλος, θεωρώ ότι δεν θα συνεχίσει με το υπάρχον ρόστερ όσον αφορά τους ξένους. Οι Έλληνες είναι έμπειροι, αλλά στους ξένους θα ζητήσει αλλαγές. Κι αυτό είναι ντισαβαντάζ για μια ομάδα όταν το κάνει τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν".

Τελικά μήπως φορτώνουμε περισσότερα από όσα πρέπει στον Ντέιβιντ Μπλατ;

"Εύχομαι περαστικά στον Μπλατ και να είναι γερός, γιατί τον γνωρίζω και προσωπικά. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε επιεικείς με τον άνθρωπο. Σίγουρα το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε έπαιξε αρνητικό ρόλο στην ομάδα. Του εύχομαι να το ξεπεράσει, όπως εύχομαι στον Ολυμπιακό να βρει τον δρόμο του γιατί είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού να το κάνει".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags