Facebook Pixel Ο Γιώργος Βαβέτσης στο sportdog για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
| 2019-10-13 11:25:00

"Καλά στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας - Αυτά θα αλλάξει - Ποια λεφτά τώρα; Τον αγαπάει"

του Γιώργου Κτενά
"Καλά στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας - Αυτά θα αλλάξει - Ποια λεφτά τώρα; Τον αγαπάει"

Το "δεξί χέρι" τού Έλληνα κόουτς αποκλειστικά στο sportdog.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog ο Γιώργος Βαβέτσης, για το ενδεχόμενο επιστροφής τού Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό.

Επί χρόνια συνεργάτης τού Έλληνα τεχνικού σε διάφορες ομάδες, σχολίασε τι είναι αυτό που θα αλλάξει ο Μπαρτζώκας στους Ερυθρόλευκους αν πιάσει Λιμάνι.

Έκανε λόγο για τίμιο άνθρωπο, που δεν θα επέστρεφε για τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη που έχει στους Πειραιώτες ανεξάρτητα από το αν θα επιστρέψει τώρα ή όχι.



"Αυτά θα αλλάξει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας"

"Δεν ξέρω αν θα έρθει στον Ολυμπιακό, δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα. Αλλά είναι δεδομένο ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, κι αν τελικά αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα πάει καλά", σχολίασε αρχικά ο Γ. Βαβέτσης στο sportdog.

Τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει στον Ολυμπιακό αν επιστρέψει τώρα στην ομάδα;

"Θεωρώ ότι αυτό που κάνει ο Μπαρτζώκας στις ομάδες στις οποίες εργάζεται, και το λέω αυτό με βεβαιότητα γιατί έχουμε συνεργαστεί σε πολλές ομάδες, είναι να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των αθλητών. Θα επιδιώξει να τους βάλει στη δική του λογική, που είναι αρκετά υψηλού επιπέδου, ώστε να μάθουν να σκέφτονται έτσι". 



"Είναι τίμιος - Αγαπάει τον Ολυμπιακό - Θα τους βελτιώσει"

Υπάρχουν παίκτες στον Ολυμπιακό που τους γνωρίζει καλά, όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, αλλά και ο Βεζένκοφ που τον είχε πάρει στην Μπαρτσελόνα. Σε αυτούς πιστεύετε ότι θα επιδιώξει να στηριχτεί;

"Είναι θέμα φιλοσοφίας κάθε προπονητή σε ποια όπλα θα στηριχτεί. Σε τεχνικά θέματα δεν μπορώ να εμβαθύνω, αλλά είναι σίγουρο ότι θα επιδιώξει να βελτιώσει το υλικό που έχει. Και πιστεύω ότι μπορεί να βελτιώσει πολλά στον φετινό Ολυμπιακό".

Το αν θα επιστρέψει ή όχι στον Ολυμπιακό θεωρείτε ότι είναι θέμα χρημάτων;

"Ο Μπαρτζώκας αφιερώνεται σε αυτό που κάνει. Άλλοι το κάνουν για το χρήμα, αυτός όχι. Τον Μπαρτζώκα θα τον εμπιστευτείς από την πρώτη στιγμή, είναι τίμιος, αυτό που σκέφτεται, θα το πει. Αγαπάει την ομάδα, ανεξάρτητα από το αν θα επιστρέψει ή όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξαφνική "οβίδα" στον Ολυμπιακό - Τα... έσπασε με κορυφαίο παίκτη - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags