Facebook Pixel Ο Απόστολος Κόντος στο sportdog για Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο και Πεδουλάκη
| 2019-10-20 10:00:00

"Έτσι θα απογειώσει τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Δεν το βλέπουν; - Πιστεύω Πεδουλάκη, πάμε Final 4"

του Γιώργου Κτενά
"Έτσι θα απογειώσει τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Δεν το βλέπουν; - Πιστεύω Πεδουλάκη, πάμε Final 4"

Ένας θρύλος στο sportdog για Βοτανικό, Εξάστερο, Γιαννακόπουλο.

Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απέδωσε το ευχάριστο νέο της ένταξης του γηπέδου μπάσκετ τού Παναθηναϊκού στη Διπλή Ανάπλαση ο Απόστολος Κόντος, σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος τού συλλόγου σημείωσε πόσο σημαντικό είναι για το τμήμα μπάσκετ να έχει το δικό του γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε ευρύτερα στην επιθυμία που έχει ο Δ. Γιαννακόπουλος να δώσει άλλη πνοή στον σύλλογο.

Ακόμα, μίλησε για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τη φετινή ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος των Πράσινων είναι η συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

"Ο Δημήτρης θέλει να δει πανίσχυρο τον ΠΑΟ - Απογειώνει την ομάδα"

"Ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι το όνειρο για τη δημιουργία σύγχρονου γηπέδου μπάσκετ θα προχωρούσε. Οφείλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όλο αυτό που συμβαίνει, που κάνει τα πάντα για να δει πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό σε όλους τους τομείς. Η ανάπλαση του Βοτανικού είναι όνειρο από πλευράς φιλοδοξιών. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού, άλλωστε, είναι τεράστιες", σχολίασε αρχικά στο sportdog ο Α. Κόντος.



Το νέο γήπεδο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορά 14.500 θέσεις, δηλαδή θα είναι σύγχρονο, μεγάλο και ανάλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, έχει φοβερές διοικητικές βάσεις, είναι ομάδα που λειτουργεί ως πρότυπο στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα απογειώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα το νέο γήπεδο, θα δώσει κίνητρα στον κόσμο, στους παίκτες, στη διοίκηση. Και θα λειτουργήσει ευρύτερα ως πολυεργαλείο το γήπεδο, με έσοδα να το εκμεταλλευτούν για το καλό του συλλόγου. Νομίζω ότι με το νέο γήπεδο θα γίνει πράξη ένα κορυφαίο όνειρο των φίλων της ομάδας".

"Παράλογος όποιος δεν το βλέπει - Στόχος το Final4 στην Ευρωλίγκα"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι έχει πλάνο για την απογείωση ολόκληρου του συλλόγου και όχι μόνο του τμήματος μπάσκετ.

"Πρέπει να είναι κανείς εντελώς παράλογος και να τα βλέπει στραβά τα πράγματα, αν δεν αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιο του Δημήτρη για τον Παναθηναϊκό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ο άνθρωπος έχει πάθος, αγάπη και φιλοδοξία για τον Παναθηναϊκό. Όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να γίνει κάτι σημαντικό στον Παναθηναϊκό γενικότερα, ως σύλλογος και όχι μόνο ως τμήμα μπάσκετ, στον Δημήτρη".



Τη φετινή ομάδα πώς τη βλέπετε μέχρι στιγμής;

"Χρειάζεται υπομονή η ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κάθε αγωνιστική θα γίνεται και καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Στην Ευρωλίγκα θεωρώ ότι ο στόχος μας πρέπει να είναι το Final 4, εκεί ανήκει η ομάδα, αυτή είναι η θέση της. Ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεχωρίσει κάποιον συγκεκριμένο αθλητή, βέβαια, καθώς η προσφορά τους αφορά την παρουσία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και όχι σε μερικούς αγώνες".

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για τον Πεδουλάκη.

"Είναι άνθρωπος με σημαντική πορεία στον ελληνικό προπονητικό χώρο, ηγείται τού Παναθηναϊκού και τον πιστεύω πολύ. Νομίζω ότι θα δικαιώσει ο χρόνος την περίπτωσή του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "βόμβα" από Σαββίδη - Κλέβει παικταρά από μεγάλη ομάδα της Αθήνας - Φοβερό παρασκήνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags