Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γιατί έμεινε ο Κεμζούρα - "Χτυπάει" τον... κομμένο του Στεφ Κάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-21 18:33:00

Απίστευτο: Γιατί έμεινε ο Κεμζούρα στον Ολυμπιακό - "Χτυπάει" τον... κομμένο του Στεφ Κάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Γιατί έμεινε ο Κεμζούρα στον Ολυμπιακό - "Χτυπάει" τον... κομμένο του Στεφ Κάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ζήτησε απ' τους Αγγελόπουλους. Πάει για τρελό "μπαμ". Μόνο εδώ...

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα από τη Ζενίτ και ήδη έκανε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Κεστούτις Κεμζούρα. 

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Λιθουανός προπονητής θα μείνει μέχρι τέλους της χρονιάς στους Πειραιώτες. Αυτό γίνεται και γιατί τυγχάνει της εμπιστοσύνης των παικτών, αλλά και επειδή δεν υπήρχε άλλος εγνωσμένης αξίας προπονητής αυτή τη στιγμή, που να ήθελε να αναλάβει την δύσκολη κατάσταση του Ολυμπιακού.

Ο Κεμζούρα μάλιστα ήδη έχει εισηγηθεί την απόκτηση γκαρντ και σέντερ και δεν θα αργήσει η ώρα που η ομάδα του Πειραιά θα έχει δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ της. Για τη θέση του γκαρντ έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι "παίζουν" ο Τόνι Ντάγκλας, που ήταν πέρυσι στην Νταρουσάφακα, και ο Νόρις Κόουλ, πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Χιτ, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Αβελίνο και στην Ευρωλίγκα με την Μπουντούτσνοστ.

Στη λίστα του Λιθουανού προπονητή προστίθενται ονόματα κάθε μέρα και ανάμεσα σε αυτά είναι και του Άντριου Χάρισον, που πέρυσι έπαιξε στη Χίμκι και "κόπηκε" πριν από λίγες μέρες από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του Στεφ Κάρι.

Ο Χάρισον είναι ψηλός πλέι-μέικερ (1.98), που μπορεί να κάνει δουλειές, τις οποίες δεν μπορεί να κάνει κανείς από τους τωρινούς γκαρντ του Ολυμπιακού. Εχει τριετή θητεία στο ΝΒΑ και έχει αποφοιτήσει από το περίφημο πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Μέσα στην εβδομάδα και πριν από το παιχνίδι με την Μπασκόνια αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά στο κομμάτι των προσθηκών του Ολυμπιακού που έχει μπει στην τελική του ευθεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος Κεμζούρα μετά τις ανακοινώσεις - Σαρωτικές αλλαγές, "τελειώνει" κόσμο από τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags