Facebook Pixel Έτσι αλλάζει ο Ολυμπιακός - Κάνει μάγκα τον Σπανούλη - Φήμες για Λαρεντζάκη
| 2019-10-23 13:48:00

Έτσι αλλάζει ο Ολυμπιακός - Έχει όλο το πακέτο - Κάνει μάγκα τον Σπανούλη - Φήμες για Λαρεντζάκη!

του Pick n' Scroll
Έτσι αλλάζει ο Ολυμπιακός - Έχει όλο το πακέτο - Κάνει μάγκα τον Σπανούλη - Φήμες για Λαρεντζάκη!

Είναι... τρύπα στην άμυνα. "Ντερέκι" που καρφώνει. Κι άλλο "μπαμ";

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά είναι και στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση δύο σημαντικών μεταγραφών.

Είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Κεστούτις Κεμζούρα θέλει γκαρντ με ευρωπαϊκή θητεία και ότι είναι δύσκολο για τους Πειραιώτες να βρουν σέντερ με παρελθόν στην Ευρώπη. Και σήμερα επιβεβαιώνονται αυτά, με τους Ερυθρόλευκους να είναι κοντά στην απόκτηση του Τέιλορ Ρότσεστι, αλλά και του σέντερ, Ουίλι Ριντ.

Ο πρώτος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλιότερα. Και όχι μόνο μία φορά. Είναι γκαρντ, που έχει σχεδόν όλο το πακέτο, που χρειάζονται οι Ερυθρόλευκοι. Είναι εξαιρετικός πασέρ και σκόρερ, είναι πολύ καλός σουτέρ με το μειονέκτημά του να έχει να κάνει με την άμυνα.

Έχει πλούσια εμπειρία από την Ευρώπη και το υψηλότερο επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μακάμπι και την Μπασκόνια. Μάλιστα, το 2015 ήταν πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας με τη Νίζνι, που τότε είχε κι άλλους σπουδαίους παίκτες, όπως τον Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ.

Ο Ουίλι Ριντ, από την άλλη, δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Είναι ένα "ντερέκι" 211 εκατοστών, που καρφώνει με ευκολία τις μπάλες, όπως με ευκολία αλλοιώνει τα σουτ των αντιπάλων του. Για αρκετά χρόνια έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά περισσότερο αγωνίστηκε στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Τα ψωμιά του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου φαίνεται να έχουν τελειώσει (πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου σε αυτό), αλλά για την Ευρώπη μοιάζει ιδανική περίπτωση. Είναι σέντερ που παίζει και με πλάτη στο καλάθι (όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ), αλλά και εύκολα εξυπηρετεί το πικ εν ρολ του Βασίλη Σπανούλη.

Με τις δύο αυτές κινήσεις, ο Ολυμπιακός αλλάζει πρόσωπο και γίνεται ανταγωνιστικός για είσοδο στην οκτάδα. Μάλιστα, υπάρχει φημολογία και για άλλη μεταγραφή. Αυτή η φημολογία βάζει στο παιχνίδι και περίπτωση Έλληνα παίκτη.

Τονίζουμε ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Μούρθια, μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει από την ισπανική ομάδα, κάτι που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες βόμβες στο ΣΕΦ - Σκάνε και αποχωρήσεις μετά τις μεταγραφές - Αυτούς διώχνει ο Κεμζούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags