Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ποτέ δεν το είπα αυτό - Θα βγάλουν ένα σωρό ιστορίες"
Μπάσκετ
NBA
| 2019-10-25 19:10:00

Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο: "Ποτέ δεν το είπα αυτό - Θα βγάλουν ένα σωρό ιστορίες"

Sportdog Team
Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο: "Ποτέ δεν το είπα αυτό - Θα βγάλουν ένα σωρό ιστορίες"

Τί προκάλεσε την "έκρηξη" του Έλληνα σταρ;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: ΄Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα του σε περίπτωση που τα "Ελάφια" δεν συνεχίσουν να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

"Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη", φερόταν να είπε ο Αντετοκούνμπο σε έρευνα του Harvard για τους Μπακς, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε την εν λόγω πληροφορία.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε από το περιοδικό "The Athletic", o MVP της περασμένης σεζόν στο NBA ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έκανε αυτή τη δήλωση.

"Όπως έχω πει, θα προκύψουν πολλές ιστορίες γι' αυτό. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο είναι το timing. Θα βγάλουν όλοι ένα σωρό ιστορίες. Η κοπέλα μου με ρώτησε χθες "Το είπες όντως αυτό;" και της είπα "αν διαβάσεις την τελευταία ατάκα, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις λέξεις στη ζωή μου. Δεν θα το συνεχίσω αυτό. Όπως είπα, η τελευταία ατάκα, παράγραφος, όπως κι αν λέγεται, είναι λέξεις που δεν χρησιμοποίησα. Κάτω των προσδοκιών ή αν ή απόφαση. Όλες αυτές οι λέξεις. Ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Όπως έχω πει, δεν θα το συζητήσω. Μπορούν να υπάρξουν ιστορίες. Είπα εκείνο, είπα το άλλο, είπα το παράλλο. Δεν θα μπλεχτώ σε αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags