Facebook Pixel Μιντάουγκας Κουζμίνσκας - Ολυμπιακός: Έσκασε η πρώτη βόμβα μετά την Μπασκόνια - "Τελειώνει" ξένος άσος - Τεράστια έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2019-10-26 00:26:00

Έσκασε η πρώτη βόμβα μετά την Μπασκόνια - "Τελειώνει" ξένος άσος - Τεράστια έκπληξη!

Sportdog Team
Έσκασε η πρώτη βόμβα μετά την Μπασκόνια - "Τελειώνει" ξένος άσος - Τεράστια έκπληξη!

Το όνομά του δεν είχε γραφτεί ξανά μέχρι σήμερα.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας - Ολυμπιακός: Ραγδαίες είνει οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη νέα ήττα με... κάτω τα χέρια από την Μπασκόνια (82-66) και πλέον αναμένονται τρομερές αλλαγές στο ρόστερ.

Μάλιστα, εκτός από τα γνωστά ονόματα των Χαπ, Μπόλντγουιν και Ρούμπιτ, κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πλέον... μετράει ώρες στο Λιμάνι!



Όπως μετέδωσε η συνδρομητική τηλεόραση, το μέλλον του Λιθουανού πάουερ φόργουορντ είναι αβέβαιο, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του, αν και αποκτήθηκε με ένα βαρύ συμβόλαιο το καλοκαίρι και περίμεναν πολλά από αυτόν.

Μέχρι στιγμής στην Euroleague μετράει 5,3 πόντους και 2,8 ριμπάουντ ανά ματς, ενώ στο παιχνίδι με την Μπασκόνια χρησιμοποιήθηκε μόλις για 06:46 (2π. με 1/3 προσπάθειες), σε αντίθεση με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, που αγωνίστηκε για 18' και είχε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων - Ετοιμάζουν τρελό "χουνέρι" σε ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags