Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Νικ Καλάθης: Έξαλλος Φριντέτ - Απίστευτο τι έκανε μετά την αλλαγή του - Έδειξε Πιτίνο ο Καλάθης! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2019-11-09 00:01:00

Έξαλλος Φριντέτ - Απίστευτο τι έκανε μετά την αλλαγή του - Έδειξε Πιτίνο ο Καλάθης! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος Φριντέτ - Απίστευτο τι έκανε μετά την αλλαγή του - Έδειξε Πιτίνο ο Καλάθης! (ΦΩΤΟ)

Τα... έσπασε στον πάγκο. Γιατί "άναψε"; Τι έγινε στη λήξη;

Ρικ Πιτίνο - Νικ Καλάθης: Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε άλλη μία νίκη στην Ευρωλίγκα, πιο δύσκολα από ό,τι θα μπορούσε κόντρα στη Βαλένθια με 91-80 και πλέον συνεχίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στη διοργάνωση, αφού έφτασε σε ρεκόρ 4-3.

Το παιχνίδι με τη Βαλένθια είχε πάντως και... εορταστικό κλίμα, καθώς στο γήπεδο βρέθηκε ο Ρικ Πιτίνο, που γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού και παράλληλα βραβεύτηκε στο ημίχρονο από την «πράσινη» ΚΑΕ. Ο Αμερικανός κόουτς και νέος ομοσπονδιακός προπονητής, το... χάρηκε με την ψυχή του, καθώς έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες με τους φιλάθλους, ενώ χαιρέτισε και τους πρώην παίκτες του.

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών... έπαιξαν και για αυτόν, με τον Νικ Καλάθη χαρακτηριστικά στο φινάλε να του αφιερώνει και τη νίκη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, κατά την αποχώρησή του από το παρκέ μετά τη νίκη των Πρασίνων, κοίταζε προς την πλευρά του Πιτίνο και με ένα τεράστιο χαμόγελο του αφιέρωνε τη νίκη.



Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αρκετά καλό ματς έκανε και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 12 πόντους, ωστόσο και ο ίδιος θα ήθελε να είχε κάνει κάτι καλύτερο. Ο Αμερικανός σε κάποια διαστήματα της αναμέτρησης παρασύρθηκε από τον ρυθμό του αγώνα και πήρε λάθος αποφάσεις, τις οποίες ούτε ο ίδιος δεν... συγχωρεί όπως φαίνεται στον εαυτό του.

Υπάρχει μία χαρακτηριστική σκηνή στις αρχές της τρίτης περιόδου, όταν κάνει λάθος και χάνει την μπάλα στον αιφνιδιασμό και αμέσως μετά τον βγάζει από το παρκέ ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Φριντέρ φανερά εκνευρισμένος με τα δικά του λάθη και αναγνωρίζοντας πως θα έρεπε να έχει πιο καθαρό μυαλό, έκατσε μόνος του για λίγα λεπτά στην άκρη του πάγκο και... μονολογούσε!

Η τακτική του πάντως απέδωσε, καθώς όταν επέστρεψε στο γήπεδο, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο σκορ με γκολ-φάουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ "βόμβα" για Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλο! Είναι ποτέ δυνατόν να ισχύει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags