Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργή Γιαννακόπουλου: "Δεν έχετε τα αρχ… να ζητήσετε συγγνώμη - Θα σας κόψω τα συμβόλαια"!
| 2019-11-11 19:53:00

Οργή Δημήτρη - Απίστευτο "χώσιμο" - "Δεν έχετε αρχι… - Θα κοπούν συμβόλαια - Ξέρω τι πίνετε"!

Sportdog Team
Οργή Δημήτρη - Απίστευτο "χώσιμο" - "Δεν έχετε αρχι… - Θα κοπούν συμβόλαια - Ξέρω τι πίνετε"!

Τρελό "κράξιμο" από Γιαννακόπουλο, τι αποφάσισε για Πεδουλάκη.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας και ξέσπασε κατά των παικτών με αφορμή τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Προμηθέα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τόνισε πως δεν έχουν... αρχ@@ να ζητήσουν συγνώμη από την διοίκηση και τον κόσμο, σημειώσει πως ήταν ντροπή ο αποκλεισμός τους και τόνισε με νόημα προς συγκεκριμένους παίκτες ότι γνωρίζει πολύ καλά πότε βγαίνουν και πού τα πίνουν!

Παράλληλα, απείλησε όλους πως στην επόμενη ήττα εκτός προγράμματος θα υπάρξουν διακοπές συμβολαίου και τους ρώτησε, πώς μπορούν να κοιτάνε στα μάτια τον Νικ Καλάθη που τα... δίνει όλα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας από εσάς δεν είχε τα αρχ… να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη πρωτίστως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως από τη διοίκηση η οποία ματώνει οικονομικά για να υπάρχει η ομάδα.

Περιμένω μέχρι το βράδυ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο και από όλους εκείνους που στεναχωρήσατε με την απαράδεκτη χθεσινή σας εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τον σύλλογο. Ήδη έχετε κάνει δύο εκτός προγράμματος ήττες στην Ευρωλίγκα και χθες χάσατε από μια ομάδα από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ. Είναι ντροπή για τον σύλλογο, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε».

Απευθυνόμενος σε συγκεκριμένους παίκτες είπε: «Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Ξέρω και που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε. Έτσι και μάθω ξανά ότι σε ημέρα εκτός ρεπό είσαστε έξω θα σας κόψω τα συμβόλαια. Πως μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τον Νικ ο οποίος δίνει το 500% σε κάθε ματς και περιμένετε από αυτόν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;»

Και συνέχισε: «Σε περίπτωση που ξαναχάσετε από ομάδα εκτός προγράμματος θα προχωρήσω σε διακοπές συμβολαίων και θα υπάρχουν βαρύτατα πρόστιμα. Πάνω απ’ όλα είστε απαράδεκτοι που δεν έχετε τα αρχ… να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο. Στις νίκες είστε όλοι φωτογραφίες και πανηγυρισμούς, στις ήττες όμως όλοι εξαφανίζεστε».

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η διοίκηση έδωσε άλλη μία ευκαιρία στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος μένει για την ώρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Αλαφούζος - Πάει για τρελό deal με τεράστιο όνομα - Του έκανε πρόταση 500.000!!!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags