Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης - Αυτός αναλαμβάνει - Ατάκα με νόημα από την ΚΑΕ
Μπάσκετ
| 2019-11-15 18:22:00

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης - Αυτός αναλαμβάνει - Ατάκα με νόημα από την ΚΑΕ

Sportdog Team
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης - Αυτός αναλαμβάνει - Ατάκα με νόημα από την ΚΑΕ

Ο νέος κόουτς και οι φήμες για την επόμενη μέρα.

Παναθηναϊκός: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "πράσινη" ΚΑΕ!

Ο Έλληνας τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον χαρακτηρίζει ως "Παναθηναϊκό και φίλο" και να αναφέρει ότι το "διαζύγιο" αποφασίστηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό για τη Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση του Βόβορα θα είναι προσωρινή, με τους Πράσινους να ψάχνουν για προπονητή και τον Ρικ Πιτίνο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί φημολογία και για την περίπτωση του Σκοτ Σκάιλς.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να γίνει έκπληξη από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με κάποιο όνομα που δεν έχει γραφτεί, όπως συνέβη και πέρυσι με την πρόσληψη του Πιτίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως διοίκηση, ουδέποτε  έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags