Facebook Pixel Νίκος Ζήσης: Γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2019-11-17 19:20:00

Αποκάλυψη Ζήση - Γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (BINTEO)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ζήση - Γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (BINTEO)

Τρομερές ατάκες από τον διεθνή άσο.

Νίκος Ζήσης: Ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό "Movistar" και αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε κάποιον από τους "αιωνίους" λόγω μικρών συγκυριών.

Ο παίκτης της Μπανταλόνα τόνισε πως χρωστά πολλά στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ 2006 και τη μεγάλη νίκη κόντρα στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Για μικρές συγκυρίες δεν έπαιξα ποτέ στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η μοναδική ομάδα μου στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ και της χρωστάω πολλά! Όταν πήγα εκεί, στα 17 μου χρόνια, ήταν μια ομάδα που πρόσεχε πολύ τους νέους παίκτες".

 

Για το αν πήρε το όνομά του από τον Νίκο Γκάλη: "Όχι λόγω του Γκάλη, αλλά για τον παππού μου! Ο Νίκος Γκάλης είναι ο θεός του ελληνικού μπάσκετ, προφανώς! Εκείνη η γενιά της Εθνικής ομάδας ήταν ο λόγος που πολλοί παίκτες της γενιάς μου όπως ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Είμαι ευλογημένος που έχω τρία μετάλλια με την Εθνική ομάδα και τέσσερα με τις μικρές εθνικές…

Κερδίσαμε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket και νικήσαμε τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο. Τραυματίστηκα από τον Βαρεζάο και το πανηγύρισα από τον πάγκο. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον τραυματισμό. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό… Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, ίσως η καλύτερη ομαδική προσπάθεια ελληνικής ομάδας σε ένα παιχνίδι! Αδειάσαμε στον τελικό και η Ισπανία κατέκτησε δίκαια το χρυσό μετάλλιο. Η Ισπανία είναι η αχίλλειος πτέρνα μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags