Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κοκόσκοφ αντί του Πιτίνο, "μπαμ" με Αμίρ Τζόνσον
| 2019-11-18 13:56:00

Αν πει "όχι" ο Πιτίνο, αυτός έχει πάρει το προβάδισμα - Σκάει και μεταγραφή, φήμες για Αμίρ Τζόνσον!

του Pick n' Scroll
Αν πει "όχι" ο Πιτίνο, αυτός έχει πάρει το προβάδισμα - Σκάει και μεταγραφή, φήμες για Αμίρ Τζόνσον!

Σούπερ περίπτωση στην κορυφή της λίστας. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις και την Μπάγερν και θέλει τουλάχιστον μία νίκη για να μπορέσει να μείνει για τα καλά σε τροχιά οκτάδας.

Μετά την αλλαγή προπονητή, το δείγμα γραφής ήταν πολύ καλό κόντρα στον Ιωνικό. Άλλο, όμως, Ιωνικός και άλλο Ζαλγκίρις και Μπάγερν. Άλλο ΟΑΚΑ και άλλο Κάουνας και Μόναχο. Είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ασχολείται καθημερινά με το θέμα προπονητή, ώστε να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση για τη διαδοχή του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο μεγάλος του στόχος και εκεί επιμένει. Δουλεύει, όμως, και άλλες περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμος, αν ο Αμερικανός απαντήσει οριστικά ότι δεν έρχεται.

Η περίπτωση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ αρέσει πολύ, αλλά είναι επίσης πάρα πολύ δύσκολη. Αν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αρέσουν τα δύσκολα, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πετύχει τον στόχο του και να οδηγήσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ένα πολύ μεγάλο όνομα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά εκτιμάται ότι στο παιχνίδι της 28ης Νοεμβρίου με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ το "τριφύλλι" θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του.

Οι Πράσινοι έχουν εμπιστοσύνη στον Γιώργο Βόβορα, που τώρα είναι στο τιμόνι της ομάδας, αλλά ο καθένας καταλαβαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει έναν πολύ πιο έμπειρο προπονητή για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει για την Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, θα γίνουν και κινήσεις για παίκτες, αλλά γι' αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας ακόμη ψηλός για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.

Μάλιστα, ήδη γράφτηκε το όνομα του σημαντικού από το ΝΒΑ πάουερ-φόργουορντ, Αμίρ Τζόνσον, την ίδια ώρα που έχουν προταθεί κι άλλοι παίκτες στους νταμπλούχους. Ο Αμερικανός βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2005 και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη θρυλική φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο ΟΑΚΑ με Σχορτσιανίτη - Δεν υπάρχει αυτό έκανε ο κόσμος του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags