Facebook Pixel Φαν’τ Σιπ ο Πιτίνο, "βόμβα" με ομογενή - Τον "χτυπούν" οι αιώνιοι;
| 2019-11-26 14:45:00

Φαν’τ Σιπ ο Πιτίνο, "μπαμ" με ομογενή - "Μάχη" αιωνίων; - Τι έκανε, σάλος στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Φαν’τ Σιπ ο Πιτίνο, "μπαμ" με ομογενή - "Μάχη" αιωνίων; - Τι έκανε, σάλος στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Ντόρσεϊ τρελαίνει κόσμο. Ποιος είναι; Διάβασε να μαθαίνεις...

Δεν βλέπετε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο; Την ιστορία την ξεκίνησε η Εθνική και ο προπονητής της, Τζον φαν'τ Σιπ, ψάχνοντας και βρίσκοντας Έλληνες παίκτες από την ομογένεια.

Τώρα τελευταίως και στο μπάσκετ ξεκίνησε ξανά αυτή η διαδικασία και τα παραδείγματα είναι αρκετά. Όπως του Τάιλερ Ντόρσεϊ, του Ζακ Όγκαστ και του Ναζρ Μήτρου-Λονγκ. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι Έλληνες της ομογένειας που θα μας απασχολήσουν. Είτε στο επίπεδο συλλόγων, είτε σε αυτό της Εθνικής.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος αγωνίζεται στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το πανεπιστήμιο Μονμάουθ.

Είναι στην τρίτη του χρονιά εκεί και σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια είναι πολύ πιο βελτιωμένος. Είναι γκαρντ, έχει ικανοποιητικό σουτ και είναι από εκείνους που κάνουν πολλές δουλειές στο παρκέ.

Ο πατέρας του είχε αγωνιστεί πολύ παλιά στη χώρα μας, ενώ και ο αδερφός του παίζει μπάσκετ.

Ήδη αρκετές ελληνικές ομάδες παρακολουθούν τον Τζορτζ Πάπας και όταν αποφοιτήσει, σίγουρα θα κινηθούν να τον αποκτήσουν. Είναι καλός παίκτης, όχι, όμως, για το ΝΒΑ. Είναι για την Ευρώπη και το ελληνικό του διαβατήριο τον κάνει ελκυστικό για τις δικές μας ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που ποιοτικοί Έλληνες παίκτες υπάρχουν μεν, δεν είναι πολλοί δε.

Ο νεαρός άσος πρωταγωνίστησε προ ημερών σε μία φάση που είδε και σχολίασε όλη η μπασκετική Αμερική. Δείτε το βίντεο, στο παιχνίδι του Μονμάουθ απέναντι στο Κάνσας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags