Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Τεράστια διαφορά με Πεδουλάκη - Έτσι απογείωσε Φριντέτ, Τζόνσον ο Πιτίνο - Δεν... φοβούνται!
| 2019-11-28 22:53:00

Τεράστια διαφορά με Πεδουλάκη - Έτσι απογείωσε Φριντέτ, Τζόνσον ο Πιτίνο - Δεν... φοβούνται!

του Pick n' Scroll
Τεράστια διαφορά με Πεδουλάκη - Έτσι απογείωσε Φριντέτ, Τζόνσον ο Πιτίνο - Δεν... φοβούνται!

Πώς τους "έφτιαξε". Απίστευτο τι έγινε στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ κατά διαστήματα... σκόρπισαν την Μπασκόνια με 100-68!

Οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν εξαιρετική ψυχολογία και δεν πτοήθηκαν ούτε όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ (5-10) και μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο τους, όχι πήραν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στη Euroleague, αλλά πήραν και μία τεράστια διαφορά με την Μπασκόνια σε περίπτωση που βρεθούν ισόβαθμοι στο φινάλε.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, από την πρώτη μέρα της επιστροφής του Πιτίνο στον πράσινο πάγκο φάνηκε η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αμερικανός κόουτς με πολύ απλό κοουτσάρισμα κατάφερε να κερδίσει τους παίκτες του με το... καλησπέρα, καθώς τους έδειξε εμπιστοσύνη και δεν τους μετέφερε άγχος.

Ο Πιτίνο σε αντίθεση με όσα γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια, στήριζε τους παίκτες του την ώρα του αγώνα και δεν τους έβγαζε αμέσως αλλαγή, μόλις έκαναν το πρώτο λάθος. Κάπως έτσι είδαμε τον Φριντέτ να ανακηρύσσεται MVP με 21 πόντους και 4/5 τρίποντα, αλλά και τον Τζόνσον να κάνει ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.



Από την πρώτη του κιόλας μέρα λοιπόν, ο Πιτίνο δείχνει να κερδίζει και πάλι την ομάδα και να παίρνει το 100% από όλους, ενώ η νίκη με την τεράστια διαφορά, θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας και φυσικά του μεγάλου ντέρμπι την επόμενη Παρασκευή με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε και ο κόσμος ζήτησε επιτακτική νίκη με τους Πειραιώτες, ενώ ανάλογη είναι και επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε, αφού αναφερθήκαμε στην εξέδρα, πως η σημερινή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν με διαφορά η πιο «ζεστή» από την αρχή της σεζόν και για πρώτη φορά είδαμε όλο το γήπεδο να... σηκώνεται στο πόδι. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα και με τρομερή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση κοιτάει για την οκτάδα της Euroleague.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα Αλαφούζου - Παίρνει Έλληνα παικταρά από άλλη top ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags