Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου: "Τώρα αποκλείουν αθλητές από την Εθνική" - Καρφάρα για... εξοχικό!
| 2019-11-29 16:36:00

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου: "Τώρα αποκλείουν αθλητές από την Εθνική" - Καρφάρα για... εξοχικό!

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου: "Τώρα αποκλείουν αθλητές από την Εθνική" - Καρφάρα για... εξοχικό!

"Πυρά" για Ολυμπιακό μετά την επιστολή των διεθνών.

Η επιστολή των Κώστα Παπανικολάου, Γιώργου Πρίντεζη και Αντώνη Κόνιαρη στην ΕΟΚ, με την οποία τίθενται εκτός Εθνικής Ελλάδας λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της, προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με μήνυμά του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε με "καυστικό" τρόπο τη συγκεκριμένη εξέλιξη και εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους Πειραιώτες ότι βρίσκονται πίσω από την κίνηση των τριών διεθνών, τονίζοντας πως αποκλείουν τους παίκτες τους από την Εθνική, ενώ αναρωτήθηκε γιατί το ελληνικό κράτος εξακολουθεί να τους παραχωρεί το ΣΕΦ.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απαξίωσης του ελληνικού πρωταθλήματος και την βάναυση δυσφήμισή του, τώρα αποκλείουν τους αθλητές τους από την Εθνική ομάδα. Με ποια λογική συνεχίζει το ελληνικό κράτος να τους νοικιάζει-παραχωρεί προς χρήση το κρατικό ΣΕΦ (aka εξοχικό);;;", ανέφερε στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags