Facebook Pixel Το plan b του Πιτίνο στην Εθνική ομάδα
| 2019-11-30 15:00:00

Αυτούς φωνάζει ο Πιτίνο αντί των τριών "κόκκινων" - Μήτογλου για Πρίντεζη και επιστροφή Παππά!

του Pick n' Scroll
Αυτούς φωνάζει ο Πιτίνο αντί των τριών "κόκκινων" - Μήτογλου για Πρίντεζη και επιστροφή Παππά!

Το plan b του Ρικ. "Σωτήρας" Ντόρσεϊ. Ποιος Κόνιαρης... 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: μία πονεμένη ιστορία δίχως τέλος. Τι κι αν πλέον δεν παίζουν κάθε λίγο και λιγάκι; Αυτό δεν τους απαγορεύει να βρίσκονται στα χαρακώματα κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Χθες ξαναπήρε φωτιά το πράγμα με τη γνωστοποίηση της είδησης ότι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης δεν σκοπεύουν να ενισχύσουν την Εθνική, στην οποία είναι προπονητής ο προπονητής και του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο.

Ο Ολυμπιακός, που είναι σε πόλεμο με την ΕΟΚ, το πάει για μία ακόμη φορά στα άκρα, παρότι ο Πρίντεζης χθες το βράδυ δήλωσε ότι "θέλουμε να βρούμε μία λύση και να παίξουμε στην Εθνική".

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει το δικό του και να φύγει ο Πιτίνο από την Εθνική, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Αυτό που όλα δείχνουν ότι θα γίνει είναι ότι η επίσημη αγαπημένη θα εμφανιστεί το καλοκαίρι χωρίς τους παίκτες των Πειραιωτών. Σε αυτούς ίσως να προστεθεί και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που τώρα είναι στη Μούρθια, αλλά λέγεται ότι από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Πιτίνο να καλύψει τα κενά αυτά; Η πραγματικότητα είναι ότι μόνο ο Γιώργος Πρίντεζης τον "πονάει" πολύ. Κι αυτό, γιατί στη θέση "4" έχουμε θέμα ως ελληνικό μπάσκετ. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι εκείνος που θα κληθεί να καλύψει το κενό, αλλά δεν είναι Πρίντεζης. Τουλάχιστον ακόμα. Από 'κει και πέρα, ο Πιτίνο θα επιστρατεύσει γι' αυτή τη θέση και Παπαπέτρου, Θανάση Αντετοκούνμπο και βέβαια Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν τελικά έρθει.

Για τη θέση του Παπανικολάου δεν υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, αν και εννοείται ότι πρόκειται για σημαντικό παίκτη. Εκεί υπάρχει, όμως, ο Παπαπέτρου, υπάρχει ο Θανάσης Αντετοκουνμπο, θα υπάρχει και ο Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει δηλώσει πλέον ότι είναι στη διάθεση της Εθνικής.

Όσο για τον Λαρεντζάκη, αν υπάρξει θέμα, είπαμε ότι υπάρχει πλέον ο Ντόρσεϊ (που παίζει και "2" και "3"), υπάρχει και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είναι απολύτως καλά, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Και δεν υπάρχει κώλυμα για τον Παππά στην Εθνική, καθώς προπονητής πλέον είναι ο Πιτίνο και όχι ο Σκουρτόπουλος.

Για τον Κόνιαρη δεν τίθεται θέμα, αφού δεν είναι προτεραιότητα, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη περίοδο. Υπάρχει και Σλούκας, υπάρχει και Καλάθης, υπάρχει και Μάντζαρης.

Δεν το συζητάει καν ο Πιτίνο: ήθελε και θέλει όλους μα όλους τους παίκτες στην Εθνική. Άπαξ, όμως, δεν μπορεί να τους έχει, πρέπει να προχωρήσει με το plan B κι αυτό θα κάνει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χοντρό" θέμα με κορυφαίο Έλληνα άσο του ΠΑΟ - "Τρελάθηκε" με συμπαίκτη του, τι έκανε στον Δώνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags