Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει "φωτιά" το ΟΑΚΑ! Nίκη ΠΑΟ από ημίχρονο, "πρόκληση" ο Ολυμπιακός και πρώτος σκόρερ
Μπάσκετ
| 2019-12-06 10:14:00

Παίρνει "φωτιά" το ΟΑΚΑ! Nίκη ΠΑΟ από ημίχρονο, "πρόκληση" ο Ολυμπιακός και πρώτος σκόρερ

Sportdog Team
Παίρνει "φωτιά" το ΟΑΚΑ! Nίκη ΠΑΟ από ημίχρονο, "πρόκληση" ο Ολυμπιακός και πρώτος σκόρερ

Βλέπεις διαφορά 20 πόντων στο ντέρμπι;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συναντηθούν απόψε (21.30) ξανά στο παρκέ του ΟΑΚΑ μετά από οκτώ μήνες και εκείνο το περιπετειώδες παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της αποχώρησης των Ερυθρολεύκων στο ημίχρονο,.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Euroleague και αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των δύο συλλόγων στη διοργάνωση. Οι Πράσινοι είναι στην τέταρτη θέση, σε ισοβαθμία με Αρμάνι, Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ με ρεκόρ 7-4, ενώ οι Πειραιώτες είναι ένατοι, σε ισοβαθμία με Μπασκόνια, Βιλερμπάν και ρεκόρ 5-6.

Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις σερί νίκες εκτός έδρας με Άλμπα, Μπάγερν και εντός με την Μπασκόνια, ματς στο οποίο επέστρεψε στον πάγκο και ο Ρικ Πιτίνο, ενώ ο Ολυμπιακός επίσης είναι σε καλή φόρμα, καθώς έχει πίσω του δύο εμφατικές νίκες με Άλμπα εκτός και Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι και απόψε κατάμεστο, η ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά θα είναι... καυτή και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πάρα πολλές επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού.

Το "τριφύλλι" προσφέρεται σε τιμές φαβορί και γι' αυτό αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με το "άσο ημίχρονο, άσο τελικό" που βρίσκουμε στο 1.75, ή νίκη με διαφορά 11 πόντων και πάνω, που είναι σε απόδοση 2.85.



Αν κάποιος βέβαια βλέπει την έκπληξη και τον Ολυμπιακό να φεύγει με το διπλό από το Μαρούσι, αξίζει να το ποντάρει στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη νίκη των Πειραιωτών με διαφορά 1-5 πόντων σε απόδοση 5.85 ή να ρισκάρει με το "άσο ημίχρονο, διπλό τελικό" στην προκλητική απόδοση του 7.85.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με την πρόταση των over 31.5 ασίστ συνολικά στο ματς, καθώς και οι δύο έχουν καλούς σουτέρ και δημιουργούς, ενώ σούπερ αποδόσεις βρίσκουμε στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ όσον αφορά και τα "ειδικά" στοιχήματα των παικτών.

Εξαιρετική είναι η απόδοση στο 1.85 για οver 14.5 πόντων του Τζίμερ Φριντέτ, το over 12.5 του Νικ Καλάθη σε απόδοση 1.72 και το οver 9.5 πόντοι του φορμαρισμένου Ιωάννη Παπαπέτρου σε τιμή 1.80.

Όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ βρίσκουμε την απόδοση 1.75 για το over 11.5 πόντων του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος συνηθίζει να... τραβάει το σκορ στα φετινά παιχνίδια, αλλά και στο 1.70 το over 7.5 πόντων του επίσης φορμαρισμένου Κώστα Παπανικολάου.

"20 και κάρφωσες"

Για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και την προωθητική ενέργεια "20 και Κάρφωσες".

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ κερδίζουν το στοίχημά τους αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα η ομάδα τους πάρει διαφορά 20 πόντων, ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά "Νικητής Αγώνα", για όλα τα στοιχήματα (μονά, συστήματα, παρολί) που παίζονται πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του μετά το τέλος του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags