Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι ο Νίκος Παύλου
| 2019-12-07 12:05:00

"Δεν μπορώ να καταλάβω με Ράις - Μέσα στη μούρη του Σπανούλη - Βλακεία ο Φριντέτ"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μπορώ να καταλάβω με Ράις - Μέσα στη μούρη του Σπανούλη - Βλακεία ο Φριντέτ"!

Απίστευτες ατάκες Νίκου Παύλου στο sportdog για ντέρμπι.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο Νίκος Παύλου, λίγες ώρες μετά από τη λήξη τού μεγάλου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Σχολίασε την παρουσία τού Ράις που έκανε το παιχνίδι της ζωής του, αλλά και όσα πρόσφεραν από την άκρη των πάγκων τους οι Πιτίνο και Κεμζούρα.
Αναφέρθηκε στον Σπανούλη, στον Φριντέτ που δεν είναι Καλάθης, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετικός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα.

"Δεν μπορώ να το καταλάβω με Ράις - Ο Ολυμπιακός είχε πει τελειώσαμε"



"Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με την εμφάνιση του Ράις, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δεν πίστευα ότι αυτός μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά το έκανε. Όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης. Μπράβο του όμως, έκανε το παιχνίδι της ζωής του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o πεπειραμένος προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αλλά είχαμε και πολύ μεγάλο σκορ. Μεγάλο παιχνίδι, έβαζαν τρίποντα, πολύ καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός. Εκεί που μας είχε πει "Τελειώσαμε", δείχνει ότι ανακάμπτει. Παίζει μπάσκετ, είναι καλός. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι, το χαρήκαμε, θυμηθήκαμε τι σημαίνει ελληνικό ντέρμπι, έστω κι αν ήταν για την Ευρωλίγκα. Μακάρι να προχωρήσουν και οι δύο ομάδες".

"Δεν είναι καλύτερος από Μπλατ ο Κεμζούρα - Καλάθια Ράις μέσα στη μούρη του Σπανούλη"

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό; Τον Πολ, ακόμα και την παρουσία του Κεζμούρα;

"Ο Ολυμπιακός όλος ήταν καλός. Αν είχε ένα αρνητικό πριν από 3-4 αγωνιστικές η ομάδα, ήταν ότι ήταν "άδεια". Τώρα σαν να "γέμισε" αγωνιστικά. Βλέπεις ότι πατάνε στα πόδια τους, μεταμορφώθηκαν. Πιστεύω ότι και η αλλαγή έχει βοηθήσει πολύ. Όχι ότι ο Κεμζούρα είναι καλύτερος από τον Μπλατ, αλλά οι αλλαγές πολλές φορές λειτουργούν θετικά. Ευχαριστήθηκα μπάσκετ χθες".

Πώς σχολιάζετε την παρουσία του Σπανούλη;

"Έκανε κάποια πετάγματα, αλλά είχε και αυτός αδυναμίες. Ο Ράις του έβαλε 2-3 καλάθι μέσα στη μούρη ας πούμε. Ο Σπανούλης, σήμερα, είναι σημαία αλλά και παίκτης ειδικών καταστάσεων. Δεν μπορεί να κάνει ο,τι έκανε πριν από 4-5 χρόνια".

"Θα κάνει βλακεία ο Φριντέτ - Μάνατζερ ο Πιτίνο, εκεί την πάτησε ο Άρτζι"

Χθες είδαμε έναν άστοχο Καλάθη για τον Παναθηναϊκό και έναν Φριντέτ εξαφανισμένο.

"Βλέπεις τον Καλάθη άστοχο και ο Παναθηναϊκός έβαλε 99 πόντους. Δηλαδή αν σκόραρε κι εκείνος, πού θα πήγαινε το σκορ στο 115; Ο Φριντέτ αν του πει ο Πιτίνο ότι θα κάνει 1-2 συγκεκριμένα πράγματα, μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Πρέπει να του απομονώσει πράγματα, μόλις πάρει την μπάλα και τη βάλει κάτω για παράδειγμα, την έχασε, θα κάνει βλακεία. Να κάνει 2-3 συγκεκριμένα πράγματα, για να μην μπερδεύεται. Δεν είναι Καλάθης ο Φριντέτ, για να το έχει και με την οργάνωση ας πούμε".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για την παρουσία του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό;

"Ο Πιτίνο είναι μάνατζερ, διαχειρίζεται καταστάσεις. Οι ομάδες αυτού του επιπέδου θέλουν διαχειριστή, ούτε να τους τρέξεις πολύ, ούτε να τους κάνει συστήματα πολλά κ.λπ. Εκεί την πάτησε και ο Πεδουλάκης. Ο Πιτίνο είναι διαχειριστής, είναι μάνατζερ, άλλο στιλ. Δεν κάθεται να ασχοληθεί με την ντρίπλα πάνω, με την ντρίπλα κάτω, είναι άλλη σχολή. Θεωρώ ότι με την παρουσία του θα βοηθήσει πολύ το ελληνικό μπάσκετ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Αλαφούζο - Απίστευτη απόφαση για την κόντρα Μαρινάκη-Σαββίδη!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags