Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο - Έτσι θα "κλειδώσει" το Final Four!
| 2019-12-11 14:47:00

Φέρνει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο - Έτσι "κλειδώνει" το Final4 - Υπέρβαση Δημήτρη - Ονόματα-φωτιά!

του Pick n' Scroll
Φέρνει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο - Έτσι "κλειδώνει" το Final4 - Υπέρβαση Δημήτρη - Ονόματα-φωτιά!

Ψήνεται η... βόμβα στον Παναθηναϊκό. "Σεισμός" στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, τουλάχιστον όσον αφορά στα αποτελέσματα. Γιατί οι εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και τον Ήφαιστο δεν ήταν κολακευτικές.

Μπροστά τους οι Πράσινοι έχουν έξι παιχνίδια-φωτιά. Εξι αγώνες που θα δείξουν το δυναμόμετρό τους. Η αρχή γίνεται μεθαύριο με την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Με μία ομάδα που έχει γαλαξία αστεριών, αλλά δεν είναι ανίκητη.

Άλλωστε τη νίκησε στη Βαρκελώνη η ΤΣΣΚΑ με 30 πόντους πριν από μερικές εβδομάδες.Από αυτά τα παιχνίδια θα φανεί και το τι ακριβώς χρειάζεται το "τριφύλλι" για να προχωρήσει ακόμη πιο πολύ.

Αν και ο Ρικ Πιτίνο έχει διαμηνύσει από την αρχή ότι απαιτείται ψηλός. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Κυριακής στο OPEN δήλωσε διατεθειμένος να βάλει και άλλο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ψηλοί υπάρχουν και μεγάλα ονόματα, αν και κανείς δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσει ο κόουτς του Εξάστερου.

Πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Κίνα ο Κένεθ Φαρίντ, πρώην παίκτης του ΝΒΑ, πολύ αθλητικός παίκτης και ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός από τη θητεία του στο Ντένβερ. Υπάρχει και ο περίφημος Γιοακίμ Νοά, που πέρυσι έπαιξε στους Γκρίζλις, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γενικά παίκτες υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος και πέρυσι είχε κάνει κίνηση με την απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν αποδείχθηκε κάτι το σπέσιαλ, αλλά δεν ήταν και απογοητευτικός. Κάτι τέτοιο θέλει και φέτος ο Παναθηναϊκός, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κι άλλους ψηλούς, που σταδιακά θα γίνονται κι αυτοί καλύτεροι.

Με απώτερο στόχο βέβαια να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ. Τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ήταν το 2012. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι τρελός ο πρόεδρος! Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Συμφώνησε με Έλληνα άσο - Τον ήθελαν στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags