Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη "μπλόφα" Πιτίνο - Φέρνει "γίγαντα", τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος!
| 2019-12-16 18:03:00

Απίστευτη "μπλόφα" Πιτίνο - Φέρνει "γίγαντα" στον ΠΑΟ - Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Απίστευτη "μπλόφα" Πιτίνο - Φέρνει "γίγαντα" στον ΠΑΟ - Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος!

Τι θα γίνει με Καλάθη; Από πού έρχεται ψηλός; "Κλικ" εδώ...

Ο Παναθηναϊκός έχασε και πάλι από το Περιστέρι, προκαλώντας προβληματισμούς. Αυτοί δεν έχουν να κάνουν με αυτή καθ’ αυτή την ήττα. Ολοι μπορούν να χάσουν άλλωστε από τον οποιονδήποτε. Χθες π.χ. έχασε η Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα. Δεν είναι παράλογα αποτελέσματα σε μία πολύ δύσκολη και επίπονη χρονιά.

Οι Πράσινοι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με δύο πράγματα. Με το πλέον ξεκάθαρο, που είναι η φροντ-λάιν και με το τι γίνεται όταν έχει πρόβλημα ο Καλάθης. Χθες βέβαια έλειψε και με αμυγδαλίτιδα ο Παππάς, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν λείπει ο Καλάθης. Εκεί φαίνεται η διαφορά. Και γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και επειδή η ομάδα έχει μάθει να παίζει με αυτόν.

Στον Παναθηναϊκό εύχονται, όπως είναι λογικό, να μην πάθει τίποτα το μεγάλο τους αστέρι.

Οσον αφορά στη φροντ-λάιν δεν θα αργήσει η μεταγραφή, παρότι ο Πιτίνο λέει ότι προτεραιότητα είναι να φτιαχτεί η κατάσταση με το υπάρχον ρόστερ. Απολύτως φυσιολογικά το λέει αυτό. Θέλει τη δεδομένη στιγμή να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει. Και όταν βρει τον ψηλό που ψάχνει, τότε θα τον μπουμπουνίσει.

Όταν δεν τον έχει βρει, τι να λέει; Θα λέει μόνο για τους παίκτες που έχει στα χέρια του.

Ο Πιτίνο ψάχνει παντού για να βρει έναν "γίγαντα" να σκεπάζει τα καλάθια, να είναι κυρίως αποτελεσματικός στο κομμάτι της άμυνας. Τον ψάχνει στο ΝΒΑ, στην Ευρωλίγκα, τον ψάχνει παντού.

Ο Γιαννακόπουλος έχει το συρτάρι του ανοιχτό για να δώσει κι άλλα λεφτά, αφού ο στόχος του φάιναλ-φορ είναι η μεγάλη του επιθυμία.

Ακούγονται διάφορα ονόματα από το ΝΒΑ, αλλά δεν αποκλείεται ο Αμερικάνος προπονητής να βρει τη λύση από την Ευρώπη ή από το πρωτάθλημα της Κίνας. Ξέρει άριστα την αγορά και κάπου μέσα στις γιορτές αναμένεται να κάνει την κίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφώνησαν Πιτίνο - Γιαννακόπουλος! Ψάχνει το... μπαμ, αυτόν θέλουν να φέρουν στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags