Facebook Pixel Οι NBAers Κιόζα και Νόρβελ στη λίστα του Ολυμπιακού!
| 2019-12-21 15:02:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Βόμβα από NBA - Δύο σούπερ ονόματα - Τον στέλνουν 8άδα!

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Βόμβα από NBA - Δύο σούπερ ονόματα - Τον στέλνουν 8άδα!

Τι θα γίνει με Κεμζούρα. Ποιοι είναι στη μαύρη λίστα. Μόνο εδώ...

Ο Ολυμπιακός έχασε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ένα εκτός έδρας παιχνίδι από αυτά που πρέπει να παίρνει για να έχει τύχη πρόκρισης στην οκτάδα. Ουσιαστικά ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα, από δω και πέρα, όμως, χρειάζεται υπέρβαση για να μπορέσει να βρεθεί στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Με το θέμα του προπονητή, δεν υπάρχει κάποιο νέο. Σίγουρα, πάντως, ο Κεστούτις Κεμζούρα χρεώνεται τις δύο τελευταίες εμφανίσεις. Το κακό κοουτσάρισμα και την παρολίγο ήττα από τη Χίμκι και βέβαια την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Εκείνο που μοιάζει βέβαιο είναι ότι θα αποκτηθεί γκαρντ, αφού Ρότσεστι, Πάντερ και Μπόλντγουϊν δεν δείχνουν ικανοί να κάνουν το κάτι παραπάνω. Δεν δείχνουν ικανοί θα λέγαμε να κάνουν τα στοιχειώδη. Ο Τσέρι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, γιατί κανείς δεν περίμενε και δεν περιμένει πολλά πράγματα από αυτόν.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι υπάρχουν αρκετοί γκαρντ στην αγορά, άρα έχει την ευχέρεια να κάνει επιλογή με άνεση. Υπάρχουν μάλιστα και ελεύθεροι παίκτες στο ΝΒΑ, όπως ο Κρις Κιόζα, που "κόπηκε" από τους Ουίζαρντς, αλλά ο Ζακ Νόρβελ, που είδε την πόρτα της εξόδου από τους Λέικερς.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι θέλει έναν ακόμη γκαρντ με επιθετικές αρετές και μοιάζει βέβαιο ότι σε τουλάχιστον 15 μέρες από σήμερα θα τον έχει. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο εκλεκτός του να έρθει από την Ευρώπη, όπου επίσης υπάρχουν ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tέλος! Αδιανόητη απόφαση στο λιμάνι - Φεύγει διεθνής παικταράς - Ρε Μαρτίνς, το σκέφτηκες καλά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags