Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανάβει το... φιτίλι ο Γιαννακόπουλος - Τι παίζει με όνομα-βόμβα
| 2019-12-24 16:30:00

Ανάβει το... φιτίλι ο Δημήτρης - Τι παίζει με όνομα-βόμβα - Έτσι απογειώνει ΠΑΟ, "φτιάχνει" Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Ανάβει το... φιτίλι ο Δημήτρης - Τι παίζει με όνομα-βόμβα - Έτσι απογειώνει ΠΑΟ, "φτιάχνει" Πιτίνο!

Κάτι... ψήνεται στον Εξάστερο. Ποιος θα έρθει; 

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Ρεάλ και θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες. Μετά την ήττα από τη Μακάμπι, οι νταμπλούχοι θα επιδιώξουν να χαμογελάσουν ξανά, έστω κι αν γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ως γνωστόν, η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, όντας μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες. Αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και έτσι σκέφτονται στο "τριφύλλι". Προς το παρόν μεταγραφή δεν θα γίνει, αλλά με το νέο έτος κάτι θα φτιάξουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ρικ Πιτίνο.

Χθες κυκλοφόρησε το όνομα του Τζέιμς Νάναλι, αλλά δεν προκύπτει από κάπου ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, το έδειξε και στα χρόνια που ήταν στη Φενέρ, εν τούτοις προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι στο "πράσινο" ραντάρ.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα, αλλά προτεραιότητα του Παναθηναϊκού είναι και θα είναι η θέση του σέντερ. Εκεί υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και αυτό θα προσπαθήσει να βελτιώσει.

Ο Ρικ Πιτίνο, που είναι άριστος γνώστης της αγοράς, ψάχνει παντού για να βρει την ιδεατή λύση. Δεν είναι εύκολο, καθώς δεν υπάρχουν πολύ διαθέσιμοι ψηλοί.

Υπάρχουν, όμως, έστω και λίγοι, και μόλις βρεθεί η κατάλληλη λύση, ο Αμερικάνος προπονητής θα κάνει την κίνησή του. Μια κίνηση, που όπως είναι το πιο λογικό, θα προέρχεται από την αγορά του ΝΒΑ και όχι από αυτή της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος - Φέρνει παικταρά στον ΠΑΟ - "Χουνέρι" σε ΤΣΣΚΑ με... Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags